Mit gondoltok arról, hogy ByeAlex fogja képviselni hazánkat az Eurovíziós dalfesztiválon?
Véleményem szerint jó ötlet megadni neki az esélyt.
A dala meg olyan, hogy valakinek tetszik, valakinek nem. Nem lehet mindenki kedvére tenni. Hogy nemzetközi szinten hogy állja meg a helyét, az majd ott kiderül. De tény, hogy az egyéniséget értékelik.
Sokakat már most érdekel, hogy milyen helyezése lesz a versenyen. Honnan tudhatjuk? Mindenesetre egy ilyen megsüllyedt színvonalú dalfesztiválon a helyezést annyira komolyan nem kell venni, inkább azt, hogy egy ország megmutathatja a zenéjét. Ez számít.
Én is ledöbbentem, hogy ő nyert. Én inkább Kállay-Saunderst vagy Keresztes Ildikót tudtam volna elképzelni egy ilyen fesztiválon. Főleg az előbbi dala nagyon fülbemászó és már a rádiók is játsszák, szerintem külföldön is tetszene.
Nem rossz ByeAlex dala sem, de nem oda való, és a hangja sem valami nagy. Viszont ha valami csoda folytán a lista elején fog végezni, akkor örülni fogok.
Megnéztem Youtubeon. Hát.... hogy is fogalmazzak hogy ne sértsek meg senkit. Nekem nagyon nem jön be.
Előző voltam :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!