Mit gondoltok arról, hogy ByeAlex fogja képviselni hazánkat az Eurovíziós dalfesztiválon?
Figyelt kérdés
Én nem értem hogy nyerhetett ő.....2013. márc. 3. 14:32
22/25 anonim válasza:
Itt van az idei észt csapat :D méhecskemetál
http://www.youtube.com/watch?v=awD4njjIwA8
Így görcsöljünk mi is rajta :D
(sehogy)
23/25 anonim válasza:
Én el tudom most őt képzelni "üdítő színfoltként" csütörtökön, ez után a sok tucatszám után. Erről beszéltem egyszer amúgy, hogy ezek a pörgősebb énekesnős popzenék nagyon fognak egymásra hasonlítani. Radics Gigi itt semennyire sem tűnne fel.
Nekem inkább most a különcebb dalok jönnek be, és az ötletes effektek.
24/25 anonim válasza:
szerintem semmi baj nincs az eloadasaval.amugy meg az eurovizion voltak nala sokkal rosszabbak is(cikibbek) es eleg jo helyezest ertek el.nem mindenki ugy gondolkodik mint a magyarok
25/25 anonim válasza:
Ha mindenki úgy gondolkodok, hogy "szavazok erre a magyar csávóra, úgysem szavaz rá senki" akkor megnyeri.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!