Ha azt vesszük, hogy ott sok a magyar. Akkor Romániában? Most kedves állítólagos magyarok hol voltatok? Csak a segélyekért tartjátok a markotokat, igaz? Beleszólni az ország politikájában külföldről, az megy igaz? De ha nektek kellene valamit tennetek semmi. Nem véletlenül utálták már dédanyám korában is ezeket a szemét román féle magyarokat.
2013. máj. 19. 13:09
22/48 anonim válasza:
20.-nak és 21.-nek igaza van Romániában csalódtam és az is igaz hogy inkább jobb ha véded és a pártjára álsz de elég ciki ha ezt csak a sikere után teszed. Magyarországban szintén csalódtam mert aki képvisel minket azt megrugdosni, hogy ilyen rossz olyan roszz stb... én már az elejétől kezdve drukkoltam neki és örülök ilyen helyen végezte nem is kevés pontal. Meglepetés volt számomra még a Németek szavazata :D de örülök hogy ennyire tetszett nekik is.
2013. máj. 19. 13:18
23/48 A kérdező kommentje:
Sokaknak az volt a baja, hogy Alex nem tud énekelni, és megértem, hogy problémájuk volt a dallal, mert tényleg.
De a határon túli magyarokat se bántsatok, írták a fórumon, hogy visszadobálta a szavazataikat a rendszer. Nekik is rosszul esik, hogy szapuljátok őket, szóval mielőtt bármit megalapozatlanul állítotok, legalább kérdezzetek utána. Mert más a dalt támadni a hibáiért, és a külföldön élő magyarokat a rendszer következetlensége miatt. Lehet nem mondtak igazat azzal, hogy sok szavazatot leadtak, de megilleti őket a jog, hogy legalább lássunk benne esélyt, hogy így van. Most így ennyi jutott eszembe a reakciókról.
2013. máj. 19. 13:37
24/48 anonim válasza:
Legutóbb Rúzsa Magdinak szurkoltam ennyire mint most Alexnek :)Nagyon ügyes volt és megérdemelte ezt az elégtételt :)
13-as : nem elég ha felveszel egy sapkát és odaállsz mint ő...ahhoz egyéniség is kell :)
A cikkhez csak annyit hogy komolyan ezek a megcsinált mű emberek szólják le Alexet? Szánalmas média söpredék. Alex kisujja többet ér mint ezek együtt.
Azok pedig akik eddig szidták álljanak ki ezután is a véleményük mellett vagy lapuljanak meg de ne kezdjék a nyalást.
2013. máj. 19. 13:42
25/48 anonim válasza:
Bevallom őszintén, mikor kiderült, hogy Ő fog menni az Eurovízióra, egyáltalán nem örültem. Aztán ez alatt a 2-3 hónap alatt nagyon megszerettem a dalt, szóval drukkoltam,hogy jól sikerüljön. Hát jól sikerült. :) Bár azt azért hozzáteszem, hogy a remix sokat dobott a számon. Ha az eredetivel indultunk volna, na annak talán tényleg lebőgés lett volna a vége - nem azért, mert a eredeti rossz, egyszerűen más típusú dalokat keresnek az Eurovízióra.
2013. máj. 19. 13:56
26/48 anonim válasza:
Ha Alex 10. lett akkor Gigi meg is nyerhette volna. Annak örülök hogy Magyarország 10. lett, de ettől még a Kedvesem ugyanúgy nem tetszik.
2013. máj. 19. 14:09
27/48 anonim válasza:
Hát nem érted, kedves Utolsó, Gigi meg az effélék már unalmas dalokat adnak elő, biztosan semmit sem értek volna el. Gigi meg a többiek.. képtelenek voltak valami olyanra, mint az Alex. Ezért mondta Gundel is, bármi lett az eredmény, annyi biztos, hogy minden ország emlékezni fog, hogy mit adott elő Magyarország. A Saunders és a többi... fel tudnád idézni a dalukat pontosan? Beleolvad volna a mezőnybe. Elütött a többitől?... Biztosan nem. Néha az egyszerűség a titok, nem kell 4.oktávra felmászni a sikerért. De ez többé nem jön be, egyszer volt kutyavásár elve alapján.... Amúgy már írtam ide, kifejtettem minden véleményem, akkor sem fogom szeretni Alexet, de legnagyobb tiszteletem és elismerésem az Övé a kitartása és akaratereje miatt.
2013. máj. 19. 15:00
28/48 anonim válasza:
Én egyetértek a 26-os válaszolóval!!!
2013. máj. 19. 15:48
29/48 anonim válasza:
21: több erdélyi ismerősöm mondja, hogy nem leetetett erdélyben szavazni a magyarokra, mert letiltották a románok.
2013. máj. 19. 16:08
30/48 anonim válasza:
Hogyha Gigi kiment volna akkor kb. a 20. hely körül végzett volna mert nem volt a dalában semmi különleges.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!