Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Jól beolvasott Anikó Alekoszna...

Jól beolvasott Anikó Alekosznak, nem gondoljátok? :D

Figyelt kérdés
2011. ápr. 18. 22:20
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
65%

anikó egy idióa volt

nem a beképzelt féreg jött vissza ezért elkezdett mindenkit oltani

elég átlátszó volt nem beszélve arról hogy ezzel csak magát járatta le. Alekosz meg ilyen tudhatná már ő egy külön "faj" ezért szeretjük de a légynek sem tudna ártani. Szerintem alek jól tette hogy nem szólt vissza, mindenki látta hogy anikó részeg volt nem volt magánál józanul ilyet nem mondana

2011. ápr. 19. 08:10
 22/27 alkesz éva ***** válasza:
52%
A beképzelt jelzőt Arisztotelészre is mondhatnád.De gondolom neki el lehet nézni mindent
2011. ápr. 19. 09:02
 23/27 anonim ***** válasza:
100%
most nem Alekoszt akarom védeni, de Anikó pofázik hogy ő megmondja de egy hülye pcsa, mert csak részegen képes megmondani a magáét amikor már kb azt se tudja mit beszél. Érdekes a tegnap esti onlinebe már olyan nagyon együtt nevetett Alekosszal, hogy na... akkor most imádjuk mert beolvasott Alekosznak? dehogy. most megint szereti. ennyi volt az utálat.
2011. ápr. 19. 09:14
 24/27 A kérdező kommentje:

02:28- Na figyelj, egyetértek a válaszod második felével (most az első fele nem lényeges), de itt az emberek 90%-a ilyen, mint amilyen én "vagyok". Én nem ilyen vagyok különben és nagyon utálom, hogy lekell alacsonyodjak a legtöbb ember szintjére, de emberséges módon eddig NAGYON keveset értem el itt, a gyakorin, ebben a szekcióban. Nyilván egy igazán értelmes és intelligens ember elfogadja a másik véleményét, nem kontrázik, ha neki más a véleménye, nem oltja le a másikat, ha nem ért vele egyet, és nem háborog csak azért, hogy ő nyerjen. De szerinted itt hányan tanúsítják ezt a fajta magatartást ? Kevesen, szinte senki. Tudod, még csak annyit mondok neked, hogy ha téged bedobnak a dzsungel közepére, vagy az álatkert egyik oroszlános vagy tigrises ketrecébe, akkor nem hiszem, hogy te szépen leülsz és elkezdesz értelmesen és okosan társalogni azzal az állattal.

A körülmények határozzák meg az ember magatartását, reakcióját és hozzáállását.

02:45- Veled már nem leszek olyan finom, mint 02:28- assal. Előszőr is a magabiztosságomról csak annyit, hogy valóban egetverő önbizalommal rendelkezem és a gyenge, életre alig való személyek ezt mindigis irigylik, persze tudatalatt, mert tudatosan csak annyit éreznek, hogy " milyen zavaró ", " milyen ""visszataszító "". Az visszataszító neked, hogy tudatalatt benned is lejátszódik, hogy milyen szépen felsikálnám veled a padlót és mégcsak hozzád sem kellene nyúljak. Az empátiáról, a mások helyébe való képzelésről, meg a többiről pedig csak annyit, hogy: csak annak, aki megérdemli. Aki ezeket kiérdemli, az megkapja. Jól mondta az egyik: nem vagyunk egyformák. Ezért nem is mindenki érdemli meg az empátiát vagy a megértést vagy éppen a gyengédséget.

2011. ápr. 19. 09:41
 25/27 anonim ***** válasza:

02:28-a vagyok. Hát hogyha azt a tigrist vagy oroszlánt elkezdem oltogatni, hogy "hülye, idióta", nem hiszem, hogy meg tudom győzni arról, hogy ne tépjen szét (értelmes beszéddel sem, tudom)! Hihi! :))))))

De azért tetszett köszönöm! :D

2011. ápr. 19. 11:28
 26/27 anonim ***** válasza:
37%

lol a kérdező dettó Béci

Béci pedig hogy járt? nem kell magyarázni a észrevették a személyiségében az undorító stílust és hála neki ki is esett

kérdező szerintem te is változtass ezen a lenéző cinikus stíluson jobban jársz az életben vele másrész nem itt kéne nagy szájjal lenni mert itt könnyű meg ha annyira lenézed a másikat és alacsonyabb szintre tulajdonítod akkor nem értem mért foglalkozol vele

2011. ápr. 19. 13:38
 27/27 anonim ***** válasza:
63%
Igen:D ÉS jól tette, igaza volt.Hajrá Anikó!!!!!!
2011. ápr. 20. 18:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!