Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Jól beolvasott Anikó Alekoszna...

Jól beolvasott Anikó Alekosznak, nem gondoljátok? :D

Figyelt kérdés
2011. ápr. 18. 22:20
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
26%
fuu azta nagyon, Alek ígyis olyan sokat ártott neki állandóan szidta mi? Szegény kis Anikó mindig őt bántják :(:(:(:(:(
2011. ápr. 18. 22:27
 2/27 anonim ***** válasza:
48%
igaza volt !
2011. ápr. 18. 22:30
 3/27 A kérdező kommentje:

jaja,szerintem isxDDD

Alek meg csak ott bambán bámult ki a fejéből

2011. ápr. 18. 22:34
 4/27 kokakólalájt ***** válasza:
48%
Jól lejáratta magát.
2011. ápr. 18. 22:39
 5/27 anonim ***** válasza:
47%
a franc én nem láttam
2011. ápr. 18. 22:40
 6/27 anonim ***** válasza:
84%

Ja, Alekosz pont úgy nézett, mint aki nem érti, hogy a másik miért csinál megint hülyét magából. Bár ha azt vesszük, hogy Anikónak minden napra jut egy "ekkorát még nem csalódtam senkiben", meg "ennyire még nem bántott meg senki" drámája, amit aztán ha megmutatnak neki később, mintid csak vihog, hogy ő nem úgy gondolta, meg mittudomén... Szóval mindezek fényében elég durva lenne, ha valaki hitelesnek venné a szavait. Alekosz is pont úgy mosolygott, hogy valami ilyesmi mehetett le a fejében.

Külön poén, hogy ahogy Éva esetében, Alekosznak is azt vetette a szemére, hogy önző, mert csak a saját győzelme érdekli. Anikó nyilván nem így van vele. Ő olyan jó barátokra talált itt, akik miatt simán eltekintene nyereménytől. Vagy csak szimplán nem tudja hogy kezelni a felismerést, miszerint rossz emberhez nyalta be magát.

2011. ápr. 18. 22:42
 7/27 A kérdező kommentje:
azaz,védjétek csak alekosztxDD
2011. ápr. 18. 22:47
 8/27 anonim ***** válasza:
63%
nem kell védenünk, anikó saját magát járatja le. ilyen egyszerű szerkezet ő. :)
2011. ápr. 18. 22:52
 9/27 anonim ***** válasza:
59%
Mi köze Alekosznak ahhoz, hogy Anikó idióta? Hallottad egyáltalán, hogy milyen dolgokat mondott? Amikor elmagyarázta, hogy a napraforgó azét sárga, mert a szivárvány minden színében pompázik? Kábé pont ekkora gyökérségeket hordott össze végig. De mint mondom, eddig akármikor volt ilyen, utólag mindig cikinek érezte. Szóval vagy te még nála is idiótább, vagy csak annyira elvakult vagy, hogy tökmindegy, csak valaki PRÓBÁLJA beoltani Alekoszt. Nem tudom eldönteni, hogy melyik gázabb.
2011. ápr. 18. 22:53
 10/27 anonim ***** válasza:
79%

vagy csak unatkozik és ilyen kérdéseket tesz fel, hátha jó sokan válaszolnak rá és lehet balhézni :S

anikó részeg volt, mint a seggem szüretkor, ennyit is ér, amit előadott.

2011. ápr. 18. 22:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!