Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Nem gondoljátok, hogy Alekosz...

Nem gondoljátok, hogy Alekosz sokkal okosabb is lehetne, ha továbbtanult volna? Hiszen nagyon intelligens.

Figyelt kérdés
2011. febr. 18. 22:31
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
49%
szerintem teljesen hülye
2011. febr. 18. 22:37
 2/20 anonim válasza:
50%

Alekosz nem hülye.Sőt van esze.Taktikázik tudja mi a dolga...Szépen mindenki ki ejt felidegesít szabályszegésre buzdít. :)

Lehet,hogy többre vitte volna...

2011. febr. 18. 22:39
 3/20 anonim ***** válasza:
39%

Egyik tanárom, mentálhigénés dolgozó is nézni a vv-t, csipám pszichológiai szempontból és ő is megerősítette, hogy az alekosz nem normális, beteg ember. Ennyit erről.

Ez nem intelligencia, még csak taktikázni sem tud, csupán belemagyarázza sok marha, mint azt is, hogy Béci és Gigi romák és akkor már csak normálisak sem lehetnek. borzalmas milyen vakok az emberek...

2011. febr. 18. 22:43
 4/20 anonim ***** válasza:
43%

Alekosz nem intelligens, nincs saját mondanivalója, állandóan filmekből idéz! Nem vesz észre, hogy egy nőnek sem jön be?!

De a kérdésedre válaszolva, többre vihette volna, mint ami!

Pontozzatok le nyugodtan, nem érdekel, de 2 nap alatt 5%-ot estem, mert nem kedvencem Alekosz és az Éva, szánalmasok vagytok!

2011. febr. 18. 22:43
 5/20 iDev ***** válasza:
61%

Ma néztem végig először egy vv-t (na jó, nem teljesen az elejétől).

Ha egy átlagos vidéki kocsmába bemész, akkor találsz 5 ilyen kérdőjelhátú alkoholistát, aki legalább ilyen hitelesen tud bonyolult szövegeket elmondani. Ő nemhogy okos, de még az átlagnál is butább, és az is látszik rajt, hogy a fejében valami nem oké.

2011. febr. 18. 22:53
 6/20 anonim ***** válasza:
53%

Hú most megmondtad a frankót az okoska kis tanároddal ugye? Kit érdekel,hogy Alekosz beteg? Milyen beteg? Elmebeteg? Nem!! Akkor meg nem érdekel. Ha pszichés problémája van az embernek, attól nem utálni kell. Vagy nálatok igen? Hát ez a szánalmas, és nem Alekosz.

Kérdésre válaszolva: ő azt mondta neki ez így jó.

2011. febr. 18. 22:56
 7/20 anonim ***** válasza:
36%

Rossz kérdés. Az iskolától még senki nem lett intelligensebb. (Mint tudjátok, született tulajdonság.)

Amúgy nem egy zseni Alekosz, de a villalakók közül tényleg ő a legokosabb. Meg mondjuk valamivel okosabb az átlagnál.

2011. febr. 18. 22:57
 8/20 anonim ***** válasza:
77%

"csipám pszichológiai szempontból és ő is megerősítette, hogy az alekosz nem normális, beteg ember."

Ezt őszíntén nem igazán értem, mivel én is pszichológiából írom a doktorimat éppen, és semmiféle átlagnál érdekesebb defektet nem véltem benne felfedezni. Bár amúgy is kétlem, hogy van bármi valóságtartalma az írásodnak, mert egy pszichológiában jártas személy tudja, hogy lélektani szempontból teljesen egészséges emebr nem létezik, így alapból tudná, hogy baromság olyat mondani, hogy "ez meg az beteg ember". Ja. :/

2011. febr. 18. 22:59
 9/20 iDev ***** válasza:
23%
Intelligens? Okos? Hát, amennyit én láttam belőle, az alapján csak egy picit bonyolultabb nála a faék...
2011. febr. 18. 23:00
 10/20 anonim ***** válasza:
0%
Már csak azért sem tulajdonítok különösebb jelentősséget a mondandódnak, mert fogalmam sincs, hogy te a bonyolultságot hogyan hozod össze az intelligenciával. Namindegy.
2011. febr. 18. 23:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!