Nem gondoljátok, hogy Alekosz sokkal okosabb is lehetne, ha továbbtanult volna? Hiszen nagyon intelligens.
"fogalmam sincs, hogy te a bonyolultságot hogyan hozod össze az intelligenciával"
Akkor te sem vagy egy túl bonyolult gondolkodású egyed.. :)
Aha. Ilyenkor jön a személyeskedés, és az úgynevezett leereszkedő hangulatjel-használat. Mostanság nagyon jellemző. Túl kiszámítható vagy. Meg igazán nincs is értelme annak, amit mondasz.
(Bár már láttam más kérdéseknél is, hogy klasszik megmondóember-szindrómád van, és előszeretettel erőszakolod rá másokra az akár teljesen légbőlkapott fasságaidat is.)
"Ilyenkor jön a személyeskedés, és az úgynevezett leereszkedő hangulatjel-használat."
Az ilyen emberekben az a trefas, hogy meg utolag, mikor szoltak nekik, akkor sem veszik eszre, hogy a frappansnak szant kis oltasukkal csak magukat jaratjak le.
Segaz. A veve annyira nem erdekel.
"Akkor te sem vagy egy túl bonyolult gondolkodású egyed.. :)"
Egyebkent rolad a legkevesbe sem feltetelezne az ember, hogy volt barmifele felsooktatasban reszed, ha nem tudod, hogy a bonyolult gondolkodas es az intelligens(logikus) gondolkodas nem egyezik meg, es nem is gyakran fedik egymast, illetoleg teljesen ellentetes agyi mukodesre utalnak. rofl
A személyeskedés első csirája itt jelent meg:
"Már csak azért sem tulajdonítok különösebb jelentősséget a mondandódnak, mert fogalmam sincs, hogy te a bonyolultságot hogyan hozod össze az intelligenciával"
Öngól.
Sajnos a te válaszaidról nem sok dolgot tudok mondani, mert még egy nyamvadt karaktersort sem jelenítesz meg név gyanánt.
"Egyebkent rolad a legkevesbe sem feltetelezne az ember, hogy volt barmifele felsooktatasban reszed, ha nem tudod, hogy a bonyolult gondolkodas es az intelligens(logikus) gondolkodas nem egyezik meg"
Hát, ha te a logikust az intelligens szinonimájaként használod, akkor nincs tovább miről vitázni. :)
"lélektani szempontból teljesen egészséges emebr nem létezik"
Pont ezt akartam írni én is, köszi!:) Senki sem százas teljesen, nekem kellett kb 25 év, hogy rájöjjek: nem elég, hogy mindenkinek megvan a maga kisebb-nagyobb lelki betegsége, de a legjobb amit tehetünk, ha így fogadjuk el őket, toleráljuk az embereket, mint ahogy ők is minket.
Gyerekek, mindenkinek joga van a véleményemhez!
Punktum.
Alekosz egyszerűen csak ostoba. Rengeteg idegen szót használ, de a legtöbbnek nem is tudja igazán a jelentését, hall valami újat, megjegyzi és időnként bedobja.
Magyarul: össze-vissza beszél.
Egyébként az ilyen emberre szokás mondani, pl., hogy "félművelt". Az IQ tesztje pedig 91 %-os lett.
Ja, és valószínűleg azért nem tanult tovább, mert nem volt hozzá elég esze. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!