Alekosz es Eva intelligens?
Figyelt kérdés
2011. márc. 6. 18:14
1/13 anonim válasza:
Ha azok lennének, tudnának viselkedni. Főleg Éva.
2/13 anonim válasza:
A mai összefoglalóban IQ tesztet fognak írni, úgyhogy hamarosan kiderül.
3/13 anonim válasza:
Hát szerintem nagyon nem azok-ezért egyébként az Alekosz fanok lelkesen majd lepontoznak,de egyáltalán nem érdekel.Az viszont igaz,h. az inteligencia nem iskolázottságon múlik ,de az Évába még csak a szikrája sem szorult.
5/13 Thurston válasza:
Nekem erősen az az érzésem, hogy Éva fogja a legjobb pontszámot elérni. Az itt olvasott kommentek miatt pedig még jóízűbbet fogok mulatni ezen, mint amúgy tenném.
6/13 anonim válasza:
Nekem Alek a kedvencem, de szerintem nem ő a leginteligensebb, pedig tegnap ezt szavazták meg, de csak mert hogy hú mutassuk meg, szerintem ez nagy hülyeség volt de mindegy.
A legjobban szerintem Éva, Anikó fog szerepelni az IQ teszten.
7/13 anonim válasza:
Lemaradtam!Hanyadik lett Éva?Alek?Ki lett az első?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!