Tegnap Alekosz sokadjara megmutatta hogy milyen "intelligens"?
Az intelligencia és a "valamit nem tudás" két különböző dolog.
Alekosz nem tudta, hogy mi a különbség a vaj és a margarin között, ennyi. Ettől még nem hülye.
Egyébként vicces volt nézni, hogy nem tud valamihez hozzászólni és csak néz bambán :)
Te most komolyan abból vontad le, hogy buta, mert nem tudta, hogy mi a különbség van és margarin között?
Komolyan mondom az ilyentől az eszem megáll, hát még mibe fogtok belekötni? Vagy az összes ilyen bugyuta kérdést te teszed föl Alekoszról?
Csak elmondom, hogy én sem tudom, hogy mi a különbség a kettő között, és még most sem tudom, mert tegnap nem nagyon néztem az összefoglalót. De képzeld, én még ennek ellenére sem vagyok buta...hogy mik vannak, nemde?
Alekosz egy fals ember.Játssza a szerepét de pocsékul adja elő,és ezt csak az nem veszi észre aki szemkötővel nézi a TV-t.Odakint olyan csóró hogy kilóg a valaga a gatyából,a villában konyakot,skót whiskey-t iszik,kint meg még a kannás bort is megissza ha nincs más,kisfröccs nagyfröccs mindegy csak ártson.
Azt előre eltervezi hogy mikor kimegy párbajra forgatókönyv szerint végigpuszil 10 lányt,de ha éles helyzetbe kerülne nem tudna egy nővel mit kezdeni,ahogy Szandit is elutasította mikor felajánlotta magát.
A szerepe (amiről azt hiszi hogy jól áll neki) az ügyeletes csajozógép,de valójában egy ötcsillagos lúzer aki még ismerkedni se tud,jobb ötlete nem lévén már az első percben a nemiségre és a szexre tereli a szót,így aztán nem csoda ha a nők menekülnek előle.
Az értelmi szintje átlagos,a nyugalma pedig a halvérűsége miatt van,még egy legyet se tudna leütni inkább hosszasan elmagyarázná a légynek hogy miért kíméli meg az életét.A párbajokon a kultusza viszi tovább,a párbaj nem a párbajon dől el hanem előtte 3 nappal.A párbajon semmit sem csinál,csak játssza a Mr.Presidentet még az arckifejezését is eltervezi,mond öt mondatot de mielőtt kimondaná megrágja mint a rágót,és sehogy se hullik ki arany a szájából hiába erőlködik.
Ha egy pocsék szerepjátékost akartok győztesnek akkor nyomjátok rá a pénzetek.
nem szeretm Alekosz de ezert nem neveznem emiatt bugyutanak.
Okes azt illik tudni mi a kulombseg vaj es margarin kozt,de ezert most nemmondanam ra azt hogy hulye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!