Tegnap Alekosz sokadjara megmutatta hogy milyen "intelligens"?
Kérdező!
Te sem vagy 100-as!
-.-"
ÚÚÚÚÚrrrr Isteeeen.Én még mindig nem tudom mi a különbség a vaj és a margarin közt.Még úgy sem,hogy láttam a tegnapi összefoglalót.Az,hogy Anikó behozott a házba egy margarinos kupát,még nem magyarázza a különbséget.Ezt is,azt is rá lehet kenni a kenyérre.ÉS KÉSZ.
Annyiba viszont igazat adok a kérdezőnek,hogy,ha tévedünk azt be kéne ismerjük azt.De ez a málé,nem képes erre sem.
egy szenny alak.
Nem azzal van a baj, hogy nem tudja mi az a margarin és a vaj, mert szerintem a lakosság 80%-a nem igen tudja!
Hanem az, hogy ha nincs igaza akkor miért nem marad csendbe és miért a saját igazát hajtja, mondott volna annyit, hogy neked van igazad, na de amikor a dietetikus nő bent volt Alekosz vörös volt.....
Én bizony azt mondom, hogy egy 32 éves ember - aki mellesleg okosnak képzeli magát - nem tudja mi a különbség a vaj és margarin között, bizony nagyon buta. Itt is csak az vált nyilvánvalóvá, hogy a kedvenc filmkazettái egyikének sincs semmi köze a táplálkozás tudományhoz. Pedig ha nem is néz ismeretterjesztő csatornákat a tv-ben, legalább a reklámokból ragadhatott volna rá valamicske. De egye fene, még ha el nézzük neki ezt a tájékozatlanságot, legalább ne erőltetné a hülyeségét másokra, mert meghallgatni sem volt hajlandó az okosabb érvelését, nem hogy elfogadni. Valóban nagyon szánalmas volt minden egyes hozzászólása a témához, ha hallgatott volna, talán még tovább tartotta volna az okos ember látszatát több imádója szemében. De annyira komoly koncentrációt igényelt számára, hogy valami módon azért itt is kitűnjön nagy eszével, hogy elfelejtett a dietetikus hölgynek egyetlen bókot is megereszteni.
Egy átlagos műveltségű, és ilyen korú embernek azért illene ilyen alap dolgokban egy kicsit tájékozottabbnak lenni, de fogadni mernék, ha más egyéb, értelmes és hasznos ismeretek alapján kellene hozzászólnia egy-egy témához, akkor sem villogtatná magas szintű ismereteit.
Ettől rossz ember, hogy kiáll az igazáért? Az emberek hány százaléka teszi ezt meg nap mint nap? Van, hogy jogosan, van, hogy tévesen. Neki nem volt igaza, de azt hitte, ezért is magyarázta ő is a saját igazát. Ennyi a történet. Nem kell mindenbe belekötni.
Néha olyanok az ilyen kérdést feltevők, mintha egy padon ücsörgő vénasszonyok lennének.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!