Tegnap Alekosz sokadjara megmutatta hogy milyen "intelligens"?
Egyetértek előző!
Én sem szeretem Alekoszt,sőt,de azért ez már túlzás h mindenbe bele kell kötni!Kb. mint Gigi&Bécinél.:
http://www.gyakorikerdesek.hu/szorakozas__tevek-tevemusorok_..
http://www.gyakorikerdesek.hu/szorakozas__tevek-tevemusorok_..
11:35
Ebben is van valami,ha elmondjak neki hogy a maragarin nem csak fozesre jo hanem enni is lehet akkor azt illet volna elfogadnia es nem eroltetni az ellenkezojet.
Ha nem vagyok valamiben biztos akkor nem eroltetem az igazamat.
ma 11:48
"...ilyen műsorokat nézel"
Honnan tudod, hogy milyen?
Csak nem te is nézed? :)
Te okos tudod te milyen sok ember keveri össze a margarint meg a vajat és nem tudja mi a különbség???
Alekosz sok mindent nem tud, sokszor van hogy rákérdez dolgokra, de legalább beismeri ha megmagyarázzák neki.
Alek a király, és inkább ne tudja mi a különbség a vaj meg a margarin között, mint hogy egy köcsög bzi majom legyen mint Béci
Gratulálok! Te sem vagy inelligensebb Alkeosznál, ha ez ad neked örömöt, hogy beleköthetsz az "intelligenciájába", és megpróbálod lejáratni. Kit érdekel, hogy teszi az okos embert, miközben mégsem az? Aki szereti, így szereti, és attól nem fogja megutálni, hogy nem tudta mi a margarin és a vaj között a különbség. Nem az eszéért szereti senki Alekoszt, hanem mert olyan amilyen. Ennyire nehéz elfogadni?
Hozzátenném, hogy Jerzyn kívül egyikük sem tudta, vagy legalábbis nem adott neki hangot, mert ők is csak azt ismételgették, hogy van kenőmargarin is, nem csak főzésre van, de csak Jerzy mondta ki a lényeges különbséget köztük, de a többiek akkor is csak néztek maguk elé, hogy tényleg???
Alekosz ha nem tévedek okostojás kategóriába jutott be. Az okostojásokról meg köztudott, hogy szeretik a tudásukat fitogtatni, még akkor is ha elég hiányos, azt hiszik csak nekik lehet igazuk. Legalább maximálisan eleget tesz ennek.
Nem áratana befejezni ezeket a felesleges lejáratási próbálkozásokat, annyira szánalmas már! Béciről detto ugyanez megy. És még ti vagytok magatokkal oda, miközben csak azt bizonyítjátok be, hogy semmivel sem vagytok okosabbak náluk.
"ma 11:48
"...ilyen műsorokat nézel"
Honnan tudod, hogy milyen?
Csak nem te is nézed? :)"
Szerencsére nem kell ahhoz néznem, hogy két bejátszás alapján véleményem a műsor színvonaláról.:)
Lehet te más kategóriába tartozol.;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!