Tegnap Alekosz sokadjara megmutatta hogy milyen "intelligens"?
UI: "Szerencsére nem kell ahhoz néznem, hogy két bejátszás alapján véleményem a műsor színvonaláról.:)"
Elég értelmetlenre sikerült a mondatod, és még te kritizálsz másokat, és próbálsz belekötni egy teljesen jó szórendbe. :)
"13:35! Már ne is haragudj, de attól, hogy neked az a rögeszméd, hogy ez egy primitív műsor, és ezáltal aki nézi az is az, attól még nem biztos, hogy ez így is van, csak megragadtál ezen a szinten. A kijavított mondattal pedig nem volt semmi probléma, a szórend úgy is tökéletes volt. Te kb. olyan szinten vagy, mint a kérdésben szereplő Alekosz, aki csak okoskodik, és azt hiszi neki van igaza, és milyen jókat mond."
Ne hagyd, hogy a sértettség beszéljen belőled. Az, hogy nem vagy képes belátni, hogy ez egy igenis színvonalon aluli műsor, a saját szegénységi bizonyítványodat állítod ki. Szerencsére veled ellentétben nincsenek illúzióim. A kijavított mondatnak pedig nem volt helyes a szórendje, hiába ragaszkodsz foggal-körömmel az állításodhoz. Esetleg nézz utána, ha nekem nem hiszel.
"Elég értelmetlenre sikerült a mondatod, és még te kritizálsz másokat, és próbálsz belekötni egy teljesen jó szórendbe. :)"
Valóban, kihagytam, hogy "meglegyen". Sajnos nem vettem észre mikor leírtam, különben bizonyosan kijavítottam volna. Én viszont egy helytelen szórendű mondatot javítottam ki. Vagy képes vagy ezt belátni, vagy nem, különösebben hidd el, nem izgat.
"A válasz írója 80%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 15:07"
Kijavítva magam: azzal*
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!