Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Nem gondoljátok, hogy a...

Nem gondoljátok, hogy a VV5-be válogatott hülyék kerültek most be?

Figyelt kérdés
Kivéve aki ma ment be,illetve szerintem még a Gergő is ,meg a Fecó is normális, meg az Annamari is,és még a Veronika is. A többi ,hát a csajok... egyfolytában nyávognak,bemehetett volna az összes szilikonmell kategóriába,vagy nyafi p.csa kategóriába.A többi srác sem szimpi,egy sem.Szerintem most felbuzdúlva ugye a Gombi példáján,azok kerültek be,akiknek sok pénzük van...
2011. szept. 27. 00:18
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
Az új csaj aranyos, de nőnek elég gyenge.
2011. szept. 27. 00:21
 2/17 anonim ***** válasza:
az egész bagázs mindig hülye retardált aluliskolázott senkik voltak, mert azok a szórakoztatók ha még nem vetted volna észre
2011. szept. 27. 00:25
 3/17 A kérdező kommentje:
Hát...lehet,hogy aluliskolázottak,de legalább emberi és szórakoztatóak voltak páran.De ezek????
2011. szept. 27. 00:47
 4/17 anonim ***** válasza:
Szerintem minden szériába egy kicsit kettyósak kerülnek be. Ez úgymond alapfeltétel szerintem. Ők tudnak érdekes műsort csinálni. De ha az idei embereket nézem, nem is olyan gázak. Konkrétan eddig senkivel semmi bajom nincsen, de hát még nagyon az elején vagyunk.
2011. szept. 27. 18:39
 5/17 anonim ***** válasza:
egyéniségek jelenleg nincsenek.
2011. szept. 27. 20:22
 6/17 A kérdező kommentje:
Teljesen egyet értek kedves 60%-os !
2011. szept. 27. 20:59
 7/17 anonim ***** válasza:
Az biztos hogy semmi egyéniség!Ezeket miért,mitől válogatták be?A lányok tök egyformák,vagy feketék,vagy szőkék,szilikon dinnye mellek,üres tekintet,semmi más.A fiúk sem különbek,a mai világban menőnek számító macsók,a gátlástalan eltiprók,és természetesen van bent cigány is.Ennyi.De hogy ezek most akik bejutottak,mitől különlegesek,arra még nem tudtam rájönni.
2011. szept. 27. 23:04
 8/17 A kérdező kommentje:

Igen, én se :)

Mert a másikat néztem,ott amikor elkezdtem nézni,megállapítottam,hogy ez meg ez jó fej,aztán be is bizonyosodott vitték a műsort,de ez elég gáz egy banda...

2011. szept. 28. 00:01
 9/17 A kérdező kommentje:
Itt pl nem láttam olyat egyik összefoglalóban sem (jó nem néztem mindet) csak mostanában,hogy mindenki együtt beszélgetett volna,itt megy a nagy sz.r kavarás,a vita a semmiről, a bunkóság.
2011. szept. 28. 00:05
 10/17 anonim ***** válasza:
Én inkább azt látom, hogy a sok ezer jelentkezőhöz viszonyítva többen is vannak a közismertebb emberek környezetéből kiválasztva, tehát protekciósok. Inkább tettek volna be több emberkét a kevésbé szép és fiatal jelentkezők közül, akik esetleg érdekesebb, humorosabb egyénibb figurák lettek volna. Én legalábbis ebben a műsorban nem annyira a csinibabák és csinifiúk testi adottságaira lennék kíváncsi - arra egyéb műsorok is léteznek. Egyébként a beszavazásoknál valóban úgy tűnt nekem is, hogy többnyire a legellenszenvesebbek lettek beszavazva. Bár sokszor az első benyomásra sem lehet adni. Csak néhány beszavazót néztem meg, de azt hiszem csak az érzékeny kategóriában bekerült lány volt az, akinek én is drukkoltam.
2011. szept. 28. 14:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!