Szerintetek izgalmasabb lesz így a VV4, hogy Béci ment vissza, vagy másképp gondoljátok?
Figyelt kérdés
Az én véleményem, hogy ha Szandi ment volna vissza, az sokkal több szórakozást állított volna a nézők elé. Hogy miért? Mert ugye a Béci csapata megutálta volna Szandit. Szandi meg kiáll magáért, ha rossz szót szolnak rá, már panpog:) A gigi halálra kínozta volna szerencsétlent. Szívesen megnéztem volna az arcát, mikor Szandi megy vissza. De sajnos nem így lett ugye. Az erőviszonyok is megváltoztak volna, a kapcsolatokról nem is beszélve.
Vélemény?
2011. márc. 13. 11:42
2/18 anonim válasza:
szerintem is sokkal izgibb lett volna, Gigi meg Szandi tuti összevesztek volna mint állat, aztán megint megalakult volna a "négyes" ..igy meg Bécinek bámulhatjuk az öntelt fejét ahogy azt hangoztatja majd mindennap h ő nyeri meg a játékot -.-"
3/18 A kérdező kommentje:
Én nem szeretnék itt senkit sem szídni, de most, hogy Béci ment vissza, semmi izgalmat nem tartogat már ez a műsor. A fináléban szinte 100, hogy Alek, Béci és Éva lesz. Addig meg csak azt nézhetjük, ahogy Béci ugat Aleknak, semmi mást. Gigi és Jerzy néhányszor még eljátszanak és ennyi. Tiszta unalmas lesz szerintem.
2011. márc. 13. 11:57
4/18 anonim válasza:
Hat igen,ha Szandi ment volna vissza .tovabb halgathattuk volna azt hogy ki akar menni ,egyebkent marhara fog hianyozni az agyban doglese es az hogy soha semmiben nem vette ki a reszet.
5/18 anonim válasza:
Lehet, hogy kicsit izgalmasabb lett volna, ha Szandi megy vissza, mert azért az érdekelt volna, hogy ez milyen reakciókat szült volna. De szerintem így se fogunk unatkozni... :)
6/18 anonim válasza:
Már nem lesz izgalmas.Be kéne mennem ahoz,hogy a buta cigány Béciből kihozzam az igazi vérét.Na lenne had el had.De most ki teszi ezt meg? A nyafogos csajok?A harcos Laci,aki a hátsó kapun szeretne besonfordálni a döntőbe? A beszélni se tudó Jerzsy? A 3 tételből álló Alek?
7/18 anonim válasza:
Szerintem jó így ahogy van. És az utolsónak: némelyik bent élő külömbül viselkedik, mint a buta cigány Béci. Nem tudom, hogy ki mutat jobb példát, Béci, aki azért háztartást vezet, főz, pakol férfi létére, vagy az Éva, aki trehány, koszos, véres a szeme a sok piától, és köpköd, mint egy rossz vénasszony. :) És tényleg, igazán érdekes lett volna, ha Szandi megy vissza, hiányzik az egész napi döglése, suttogása és a nyavajgása. :)
8/18 anonim válasza:
Utolsó! A Béci szimuláns cigány.Látszik,hogy te nem ismered őket.Igen viselkedik,de ez kamu,és azért papol rola sokat,mert idegesiti,hogy neki igy kell viselkednie ahoz,hogy szimpi legyen a nézőknek.Nézd meg amikor lop,de azt nézd,ahogy lop.Ha más csinálta volna ezt poénnak szánva,akkor odamegy és kiveszi.Ő meg sunyin - pont ugy mint az életben.Hallottad már azóta,hogy mondta volna valakinek,hogy miért nem lop,mint ő?De azt hányszor hallottad,hogy szidta az Éváékat,miért nem takaritanak???
9/18 anonim válasza:
Utolsó. :) Gondolom, te aztán szegről végről ismered a Béciéket. A hozzászólásodat nem tudtam nagyon értelmezni, talán gondold át a mondataidat, mielőtt írsz, mert van benne hiba, nem egy, nem kettő. ;)
10/18 anonim válasza:
Utálom Bécit,jobban örültem volna ha Szandi megy vissza,de ő sem volt a kedvencem.Viszont kíváncsi vagyok Béci nagy arcára,hogy ezek után,hogy fog bent viselkedni.Gondolom még nagyobb lesz az arca mint valaha.Meg folytatja Alekosz piszkálását,amivel aztán még jobban le fogja járatni magát.Majd akkor fog koppanni,ha Alekkal megy párbajozni,és nem ő lesz aki visszamegy:P:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!