Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Szerintetek nem lenne így...

Szerintetek nem lenne így izgalmasabb a VV4?

Figyelt kérdés

A tegnapi adásban Alek azt mondta, hogy milyen parádés lenne, ha a Szandi kivinné Bécit, csak azért, mert úgyis visszamenne a Béci(Szandika szerint). Viszont az lenne az igazán érdekes, hogy ha mégis a Szandika menne vissza.

Nektek erről mi a véleményetek?

Szerintem akkor felfordulna megint a villa légköre és mindenki utálná Szandikát, mire ő vissza osonna az Alekékhoz, mert hátha ők befogadnák.

2011. márc. 8. 06:51
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

Akkor nem lenne változás, most is mindenki utálja egymást, kizárólag érdekbarátságok születnek. Nagyon ellaposodott a műsor, nem nagyon igyekeznek a szervezők. Aki nézi a külföldi Big brother adásokat, az tudja, miről beszélek, ott jobbnál jobb feladatokat találnak ki, amik tényleg meghatározzák a házbéli létüket, és komolyan előhozzák a versenyzők igazi énjét. Csak példaként: Két csapatnak kellett versengeniük az ételért. Amelyik vesztett, azoknak 1 hónapig csak egyféle ételt lehetett enniük(valami egyszerű vacakot) minden nap. Utána a nyertes csapat kiment az udvarra, ahol egy terepjáró és a megnyert ételük volt bezacskózva. A feladat az volt, hogy 1 percen belül pakoljanak be a kocsiba, és üljenek be mindannyian, de férjenek is el kényelmesen. Ha nem sikerül, elvesztenek mindent. Végül sikerült nekik, amikor hirtelen azt a feladatot adták, hogy aki utoljára száll ki a kocsiból, az viheti azt haza soron kívül a játék végén... Képzelheted, és ez az első nap volt.

Szóval ehhez képest a magyar VV elég gyengécske.

2011. márc. 8. 07:33
 2/13 anonim ***** válasza:
Ha igy lenne akkor Alekosznak oda kell adni a lakaskulcsot es annyi.Onnatol kezdve nemsok izgalom lenne,szepen sorban Eva es Alek kiejtene a tobbieket vegul pedig Alekosz nyerne.
2011. márc. 8. 07:42
 3/13 A kérdező kommentje:

izgalmasnak hangzik,amit mondasz:)

De szerintem ha így lenne, ahogy Alekosz mondta, akkor érdekesebb lenne a műsor. Egy ideig biztos. Most gondolj bele. A Szandika Bécit hívná ki, mivel szerinte úgy biztosan kint marad. De ha mégis a Szandika menne vissza, akkor bent biztosan elkezdődne a patáré. A Gigi is mondta a Szandinak, hogyha a Béci kint maradna, akkor kikészíti. Ezt persze akkor vicceskedve adta elő, de biztos van benne igazság, az arcán is látszott, hogy ez nem tetszik neki. Szóval én örülnék ennek.

2011. márc. 8. 07:45
 4/13 A kérdező kommentje:
07:42-es, végülis van benne valami. De még változhatnak az erőviszonyok. Lehet, ha Béci kimenne, akkor valaki erősebb lenne ezáltal.
2011. márc. 8. 07:46
 5/13 anonim ***** válasza:
Szerintem Szandika bárkit is választ, ő húzza a rövidebbet. A nézőknél már eljátszotta a bizalmat, Sanyi fog rászavazni, meg még Sanyi és Szandi baráti köre, meg egy-két fanatikus rajongó, de szerintem mindez kevés Béci, Laci, Éva, Gigi ellen akármennyire is fáj. Talán Jerzsyt tudná kinn hagyni, de az meg milyen lenne már....megkérte, hogy rátegye a jelét aztán meg kiviszi és kinn hagyja...
2011. márc. 8. 08:21
 6/13 anonim ***** válasza:

. Lehet, ha Béci kimenne, akkor valaki erősebb lenne ezáltal.

.Kire gondolsz?

2011. márc. 8. 09:26
 7/13 anonim ***** válasza:

Ha Béci ellene vissza menne, biztos más hangulat lenne a villában,

vagy ha Éva ejtené ki Szandikát legalább 70%-al az adna neki egy kis magabiztosságot és megnyugodna.

2011. márc. 8. 10:27
 8/13 anonim ***** válasza:

a feladatokról meg annyit hogy az RTL ba.ssza el ezzel a rövid adásidővel mikor a felét eldumálják és nem marad idő csak pár perces videóba össze vágni.

A fitnesz hétből is csak azt láttuk ahogy az első és utolsó napon felmérték a szintjüket, abból hogy minden nap edzettek nem sokat mutattak.

2011. márc. 8. 10:37
 9/13 anonim ***** válasza:
Szerintem Alekosz erősebb mint Béci, csak ő nem hangoztatja annyira, hogy milyen magabiztos. Az RTL meg valóban tré, ahogy az összefoglalót sugározza, a műsoridő első 5-8 perce arról szól, hogy mi történt tegnap és mi fog ma. Pff...
2011. márc. 8. 11:02
 10/13 A kérdező kommentje:

Hogy kire gondolok? hmhm...talán Szandikára(mert ki tudja ugye), de így nagoyn nem gondoltam senkire, csak egy feltevés volt. Az biztos, hogy ha ez lenne, akkor egy darabig megváltozna ott minden, kapcsolatok, hozzáállások, erőviszonyok.

Amúgy szerintem is gáz, hogy alig fél órát mutatnak az összefoglalóban, a többit eltrécselik és azt mutatják be ötvenszer, hogy majd reklám után, vagy egyáltalán az összefoglalóban mi lesz. borzalom.

2011. márc. 8. 14:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!