Miert gondoljatok hogy Gigi gyenge?
Meg nem volt parbajozni igy nem igazan lehet felmerni hogy menyire eros.Amit itt irnak ki kit szeret nem mervado,hisz Oli Beci parbajnal is biztos volt hogy Oli megy vissza es megse(ezen meglepodtem azert).
Meglepodnel ha Gigi gyozne?
Az hogy nem volt párbajozni, oké, de idekint azért az emberek neteznek, beszélgetnek, szóba kerül itt-ott akik nézik vv-t és ez alapján lehet kb saccolni ki milyen erős. Gigi gyenge, szerintem még Jerzynél is gyengébb. Laci a leggyengébb.
Én abból gondolom hogy Gigi gyenge mert ott van Béci, őt jobban szeretik, és szerintem úgy vannak vele az emberek, hogy inkább a biztosabb erősebb testvérpárra adják le Évára sok Alekosz fan is fog szavazni. Jerzy pedig igaz hogy idióta szegénykém, de én bírom, és szerintem a szegény sorsa miatt, ami a jótékonysági héten nagy nyomatékot kapott, tényleg erősödött. persze lehet tévedek, de szerintem ahogy én gondolom az erőviszonyokat az elég reális.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!