Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Miért nem párbajozott még...

Miért nem párbajozott még eziddáig VV Anikó? Miért nem tűnt fel a Villalakóknak, hogy Anikó egy nagyon gyenge jellem, és ezért egy párbajt biztos, hogy nem élne túl? Nektek bejön ez a síró picsogó?

Figyelt kérdés
2011. ápr. 11. 16:05
 1/8 A kérdező kommentje:

Én azóta utálom Anikót, amióta elmondta mindennek Alekoszt,mert szerinte fellökte.

Sz@rkavarós, kis majom ez a Anikó !

2011. ápr. 11. 16:16
 2/8 anonim ***** válasza:
64%
vannak azért rajongói, de "néha" tényleg túlreagálja a dolgokat.
2011. ápr. 11. 16:19
 3/8 anonim ***** válasza:
0%
Útálom! Mindenen sír!
2011. ápr. 11. 16:28
 4/8 anonim ***** válasza:

Azert nem ment parbajozni mert nem raktak ra a jelet.ez olyan mint Laci esete azt is szidtak mert nem ment parbajozni,de hogy lehet ugy parbajozni menni ha nincs aki rarakja az a budos kivalszto jelet.

Amugy en sem birom.

2011. ápr. 11. 16:49
 5/8 anonim ***** válasza:
mert az összes lakó hülye. Anikó nagyon veszélyes lehet egy esetleges fináléban. sokaknak bejön ez az érzékeny kislány vagyok meg szeretetreéhes, sokan bedőlnek a hülyeségeinek. pl a mostani drámája, hogy jaj de imádlak Béci, máskor meg meg tudná fojtani. szánalmas.
2011. ápr. 11. 17:51
 6/8 A kérdező kommentje:

16:49-es !

Az hogy nem raktak rá elég jelet, csak egy dolog !

Ki is lehetett volna hívni párbajra a kis napraforgót !

2011. ápr. 11. 19:36
 7/8 anonim ***** válasza:
50%
Én nem gyűlölök ennyire még egy olyan embert mint Anikó!!Egyszerűen elviselhetetlen a folyamatos nyafogása,a túlszínészkedése,az arcmimikája!Annyira erőltetett hogy már én szégyellem magam miatta
2011. ápr. 11. 20:19
 8/8 anonim ***** válasza:
Jaj de jó, hogy nem csak én látom így !!! De a pasik ezt nem veszik észre, mert nem látnak a külső mögé.o.O
2011. ápr. 25. 19:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!