A villalakóknak elmondták hogy Sthol börtönbe megy?
Figyelt kérdés
és mikor volt utoljára műsoron?2011. ápr. 2. 10:48
1/12 anonim válasza:
Ez az ítélet még nem jogerős... Még Stohlék fellebbeznek, és mire jogerős ítélet születik addigra a VVnek is vége... Szóvla ugyanúgy vezeti a műsort... Nem fognak szólni a villalakóknak.
2/12 anonim válasza:
Már miért kellene nekik tudniuk róla? Semmi közük hozzá. Amúgy sem tudhatnak a külvilágról semmit(persze persze).
Az meg a másik, hogy mire ténylegesen kiderül, hogy mi lesz Sthollal, addigra rég vége a VV-nek. Még csak most fognak fellebbezni, ami ősszel hoz majd eredményt állítólag, szóval...
3/12 anonim válasza:
"Nem tudhatnak semmit a külvilágról"
Nem vagyok egy nagy VV néző, de valamelyik nap megnéztem egy részt, és Béci ott olvasta a Blikket.
4/12 anonim válasza:
((utolsónak: minden este beküldenek nekik SMS-eket amit a nézők írnak... A blikk egyik lapját))
5/12 anonim válasza:
Én úgy tudom, hogy ma már ő fogja vezetni a műsort
7/12 A kérdező kommentje:
kösz a linket!
hát akkor mindent megtehet ez a mocs#k? :-(((
2011. ápr. 2. 11:08
8/12 anonim válasza:
miért kell ennyire felturbózni DrogoStohl ügyét? nem tök mindegy?
9/12 anonim válasza:
Folyik a nagy szerecsenmosdatás a szinészek részéről, hogy elég lenne Stohlnak az enyjebejnye is és mi lesz a családjával? És mi lesz azokéval, akik véletlenül okoztak súlyos balesetet és bent ülnek a börtönben? Az asszony elmegy dolgozni, nem esik le a gyűrű az ujjáról. És mi az, hogy éhen vesznek? Aki milliókat keres, méregdrága terepjáróval karambolozott, az nem nyomorog! Legfeljebb Ancsika nem játssza tovább az úrinőt. Hány millióan nem tudnak lakáshitelt fizetni, esznek vagy csekkeket adnak fel, télen megfagynak, ezeket a kutya se sajnálja, csak ezt a büntetett előéletű senkit ajnározzák?! Elegem van a CELEB világból és a hülye színészekből!
10/12 anonim válasza:
erről csak annyit,h. igen elítélem Stohl Andrást,amiért tett De akkor is ő a legprofibb műsorvezető és az egyetlen aki pártatlan tudott maradni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!