Szerintetek izgalmasabb lesz így a VV4, hogy Béci ment
vissza, vagy másképp gondoljátok?
Figyelt kérdés
Az én véleményem, hogy ha Szandi ment volna vissza, az sokkal több szórakozást állított volna a nézők elé. Hogy miért? Mert ugye a Béci csapata megutálta volna Szandit. Szandi meg kiáll magáért, ha rossz szót szolnak rá, már panpog:) A gigi halálra kínozta volna szerencsétlent. Szívesen megnéztem volna az arcát, mikor Szandi megy vissza. De sajnos nem így lett ugye. Az erőviszonyok is megváltoztak volna, a kapcsolatokról nem is beszélve.
Én ma már nem nézem. :( Szandika sem volt a kedvencem, de Béci nagyarcúskodása már eddig is az agyamra meg, most meg aztán... Annyira nem bírom nézni sem a képét, hogy inkább a többieket sem nézem.
2011. márc. 13. 17:22
12/18 anonim válasza:
14'36! Ha a helyesírási hibákra gondolsz,menj el magyar tanárnak!Ha meg nem értetted,amit írtam,menj és élj a cigányok közt.A másik nem kell személyeskedni,mert utána már nem esik jól ugye,ha kritizálnak.Szóval olvasd el amit írtál és ahogy írtad és nézd meg,hogy ki kezdte,aztán papolhatsz tovább,Még valami volt egy kérdés,arra felelj,ne másoknak,utána biztos nem ér kritika.Örülök,hogy nem te voltál a nyelvtan tanárom,amikor értelmezni kellett egy fogalmazást.A lényeg pedig az a Béci egy gusztustalan tolvaj cigány és csak gratula annak a nézőnek,akit áttud verni.A cigányok meg amugy is többségbe vannak a magyarokkal szembe.Ez amugy is szomorú,de az is amikor egy magyar támogatja ezt a lumpen senkiházi,rafinált,büdös a munka,játéktermes,mások lehuzása,átverése életmodot.Gratulálok!
2011. márc. 13. 18:05
13/18 A kérdező kommentje:
Béci már tegnap elkezdte "nyalni" a többiek seggét, leginkább Alekét. Tudja nagyon jól, hogy megint ártott a népszerűségének a viselkedése, ezért is sajnálkozott tegnap a többieknek és a nézőknek. Persze ez a nagyképűség a vérében van, hiszen milyen érdekes, mikor megtudta, hogy a nézők is nagyképűnek gondolják, már egyből visszavett, aztán megint kicsit visszaesett, és most megint játssza a szelíd fiút. Érdekes mindenesetre. Csak idő kérdése, hogy megint elővegye a nagy képét.
De hiába, ez a párbaj is jelezte, hogy Béci lesz az egész játék győztese. Hiszen a tegnap szinte arról szólt, hogy Alekosz+Szandika támogatók és Béci falka támogatók. Ezek szerint nem volt elég Alek tábora, így következtetésképpen a Béci fogja megnyerni.
2011. márc. 13. 19:01
14/18 anonim válasza:
Szerintem Alekosz tábora nem igazán állt Szandi mögé. Miért is? Azért, mert Szandi jól összeveszett vele, hátat fordított neki tök gusztustalanul és utána kivitte amúgy mellesleg Bécit? Amit ráadásul úgy adott elő, hogy azért a Béci, mert a Béci erős és ő úgyis ki akar menni és majd akkor a Béci legalább kinthagyja? Miért is álltak volna mellé és kölöttek volna Szandira, mikor előtte akkor is elvágta magát az Alekosz fanoknál a viselkedésével? Akkor menjen haza, legyen boldog, csak azért nem költöttek rá, mert Bécit jobban utálják valamivel, mint a tepsi szájút? Ha Szandikának az Alekosz rajongók segítsége kellett volna, akkor nem így kellett volna viselkedni, mert szerintem csak minimális támogatást kapott tőlük valójában.
2011. márc. 13. 19:16
15/18 anonim válasza:
Szerintem igen,igy legalabb nem lehet tudni ki viszi el a fodijat.A musor vegen lessz egy jo kis parbaj.
2011. márc. 14. 07:29
16/18 anonim válasza:
Hát nem... Ugyanaz lesz mint eddig... főzés, mosás, takarítás, játssza a jókisfiút, közben meg Éva cuccát lopja.
Ha Szandi ment volna vissza, AZ lett volna izgalmas. Gigi és Jerzy élete felfordult volna egy csöppet.
2011. márc. 14. 08:57
17/18 anonim válasza:
Inkabb nezem azt hogy valaki rendet tart maga korul(es takarit a lusta alkoholistakra)mint azt hogy akarhanyszor feladat van nem csinalja csak alszik.Mar az utolso utani eselyt is megkapta szerintem.
2011. márc. 14. 14:45
18/18 anonim válasza:
Én csak azt tudom mondani hogy már Olivér kiesése óta nem olyan jó a vv...Már csak Alekosz meg Éva miatt nézem...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!