Nem gondoljátok, hogy a VV5-be válogatott hülyék
kerültek most be?
Figyelt kérdés
Kivéve aki ma ment be,illetve szerintem még a Gergő is ,meg a Fecó is normális, meg az Annamari is,és még a Veronika is. A többi ,hát a csajok... egyfolytában nyávognak,bemehetett volna az összes szilikonmell kategóriába,vagy nyafi p.csa kategóriába.A többi srác sem szimpi,egy sem.Szerintem most felbuzdúlva ugye a Gombi példáján,azok kerültek be,akiknek sok pénzük van...
De egy válogatott hülyéket bemutató TV műsor nem lehetne sikeres, ha nem lennének válogatott hülyék, akik megnézik.
Azért ilyenek kerültek be, mert erre van igény, egyszerűbben: ez kell a népnek.
2011. okt. 5. 00:55
12/17 A kérdező kommentje:
Csak az a furcsa,mint ahogy azt már le is írták,hogy többségében sosem az került be aki szimpatikus (nem csak nekem,hanem akikkel beszéltem erről) hanem más.Úgyhogy szerintem a nézők többsége ilyen sokszor nem tévedhet.Most az van, hogy elhatározta a csatorna hogy ilyen lesz,és ehhez válogattak embereket...Sajnos.
2011. okt. 5. 14:26
13/17 grzak válasza:
És mégis megnézed, vagy nem?
Az én ismerőseim közül mindenki nézi, aki az előzőket is nézte, és ugyanúgy kibeszélik, hogy mi történt ezekkel.
Van olyan, aki minden egyes alkalommal elmondja, hogy mennyire szar ez a műsor, de ennek ellenére megnézi.
Ahogy már írtam, nem ezeket válogatták volna be, ha másoktól nagyobb nézettség lett volna várható.
2011. okt. 7. 08:14
14/17 anonim válasza:
Az érdekelne még ezzel kapcsolatban, hogy a szavazatokat beküldők valóban annyira kedvelik a durva, bunkó, sz@rkeverő toplákokat, hogy sokáig bent tartsák őket a játékba? Szerintem utálkozás, veszekedés, ármánykodás nélkül sokkal érdekesebb lenne, ha egyébként értelmes humorral, viccesen, bolondosan szórakozva próbálnák színesíteni az ott töltött időszakot. Nekik és a nézőknek is szórakoztatóbb lenne. Krisztofelt nagyon rühelltem az elején, de mostanában már csak rajta lehet kicsit vidulni. Gergőből is csak annyit látni, hogy a szilikon babát ölelgeti folyton. A szőke és a fekete szilikon bébi is csak arra jó, hogy mutogassák bájaikat az ezt igénylő nézőknek. Semmit nem érnek. Persze sok múlik azon is, hogy a rendezők mit vágnak bele az összefoglalókba. Nem hiszem, hogy van aki annyira ne csináljon semmit naphosszat, hogy az összefoglalóban nem mutatnak belőle össz-vissz. fél percet sem.
2011. okt. 8. 14:15
15/17 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó teljesen egyetértek.
Igen,most már majdnem minden nap megnézem,ha nincs más dolgom,de igazából sehol egy értelmes műsor ebben az időben.De remélem lesz még jobb is :)
2011. okt. 8. 21:55
16/17 grzak válasza:
Aztán el ne felejts SMS-eket küldeni, nehogy csődbe menjen az RTL Klub!
2011. okt. 12. 10:51
17/17 A kérdező kommentje:
Ebbe a szériába tuti biztos,hogy nem küldök 1 db sms-t sem.A másikba küldtem kettőt.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!