Jól beolvasott Anikó Alekosznak, nem gondoljátok? :D
irtó nagy a szád,kisanyám,és fogadjuk,hogy a kinti életben is egy olyan hebehurgya, okoskodó, nagyképű és sikerképtelen személy vagy, pont mint a Balekosz
Na de mind1,felőlem aztán írhatád az olcsó megjegyzéseidet,csak röhögnivaló vagy a többi balekosz rajongóval együtt xDD
"Hallottad egyáltalán, hogy milyen dolgokat mondott? Amikor elmagyarázta, hogy a napraforgó azét sárga, mert a szivárvány minden színében pompázik? "
Tudod miét mondta ezt Anikó? Mert Alekosz mondta neki ezt egyszer pont így. Hogy olyan aranyos kis napraforgó, és azért aranyos a napaforgó, mert a szivárvány minden színében pompázik.
Na erre utalt Anikó is. Ironizált Alekosznak. Nehogy azt mond, hogy ez a duma nem Alektól származik, mert én emlékszem mikor mondta, és szétröhögtem magamat, ezért is maradt meg bennem ennyire!
Ja és azért osztotta Alekoszt, mert nem tetszett neki, hogy őt napraforgózza le Alek, közben meg most szépen benyalt Jerzynek Alek, mikor eddig ha szóba került csak annyit mondott rá, hogy gyagyás.
Ha ezt vesszük, akkor jogos, hogy Anikó kiakadt.
Te most nekem magyarázol ? :D
csak azért,mert én sem Alekoszt pártolom :P
jaja,azt a valakit "ültettem" le most én is xD
azóta se szólal meg
Anikónak fájt, hogy Béci kiesett. Valaki kellett, akin levezetheti a feszültségét + részeg volt. Alekoszt találta meg. Most az Alekosz ellenesek szemében Anikó az isten, az Alekosz rajongók meg utálják. Ugyanez volt, mikor Alekosz olvasott be Bécinek. Alekosz rajongók örültek, Béci rajongók nem. Ennyi.
Még annyit szeretnék mondani, hogy emberek vagyunk és nem vagyunk egyformák. Mindenkinek más a véleménye. Én nem tartok senkit hülyének, azért mert más a véleménye, mint nekem. Persze vitatkozni lehet, ha tudunk észszerűen érvelni, de az nagyon primitív viselkedésre vall, hogy hülyézzük, meg ócsároljuk egymást, csak azért mert valakinek nem az a véleménye, ami nekünk. Okos, értelmes, felnőtt ember elfogadja, hogy valaki Alekosz rajongó, valaki Béci rajongó, valaki Éva rajongó...stb. Buta embernek meg mindenki hülye, meg idióta, aki nem azt pártolja, akit ő. Ezt most csak azért mondtam el, mert már itt is elindult a vita és megint az egymás hülyézése megy. :S
Utolsó, többen kellene így látnunk...
Kedves kérdező, rólad csak annyi jut eszembe, hogy a stílus maga az ember. Itt nem arról van szó, hogy Alekosz, vagy Anikó, ezt most hagyjuk.
Arról beszélek, hogy nem vagy képes normálisan írni, a vesszők után nem vagy képes egy nyomorult szóközt kitenni. Arról beszélek, hogy azt írod egy ismeretlennek, hogy "kisanyám". Magabiztosságod visszataszító. Honnan szeded, hogy azért nem válaszol, mert te "leültetted"? Tudod, könnyen lehet, hogy egyszerűen csak lefeküdt aludni. Vagy nincs kedve hozzád tovább. Én is csak azért írok, mert az éretlen viselkedésed már bántotta az igazságérzetemet. De most már jobb:)
Kicsit nézz magadba, túlságosan vad vagy. Gondolkozz többet, képzeld magad mindig a másik helyébe, legyél empatikus: neked hogyan esne, ha valakitől azt kapnád, amit te adsz stb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!