Szerintetek is gáz Larry shippernek lenni 2015-ben?
Figyelt kérdés
Directionerek? Mi a véleményetek a shippelésekről? Szerintetek nem lerágott csont már. Már rég nincs jelentősége ennek és Larry sincsen, ha volt akkor már rág nincs. Meg ha annyira titkolni kellene, akkor miért tud róla több ezer kislány. Azért az üzletemberek, a modest emberei nem olyan ostobák, hogy sok 10 éves átlásson rajtuk. Inkább ők manipulálják a kislányokat ezzel a Larry izével, direkt csinálták, hogy több rajongó legyen meg hogy legyen miről beszélni. De ez volt 2012-13-ban, utána meg 2014-ben rég nem volt már aktuális. 2015-ben meg már szinte ciki Larry shippernek lenni és részt venni a shipper vitákban.2015. febr. 9. 15:52
51/56 anonim válasza:
Mindenkinek más a véleménye Larryről. Szerintem nem lehetetlen, hogy vissza lehet még hozni, azt a valamit ami köztük volt. De nem fejtem ki, úgyis csak leszólnál.
52/56 anonim válasza:
Szerintem gáz.Mivel Louisnak ott a gyereke,Harry meg Kendallel volt félreérthetetlen pózokban...Hagyjuk már ezt a Larry dolgot..Na jó vannak képek meg tények amikről tényleg el is lehetne hinni hogy igaz..De na...
53/56 anonim válasza:
Miert lenne mar az??? Most megint.mnk kell le szólni a Larry shippereket? (Nemvokllarrys)
54/56 anonim válasza:
Utolsoeletiieleotti igazad van...csak leszolnNak....
Ahogy engem is ezert nem irok velemenyt...
55/56 anonim válasza:
Minek irtad ki a kerdest? SEMMI ERTELME NEM VOLT! szerencsetlen 14-es leírta a véleményét normalisan erre te rogton visszatamadod, leszolod, hog mennyire hazudik! Ez mire jo? Mar ennyire unatkozol h kérdéseket irogtsz ki h emberek leszolj?? Ilyen mélyre süllyedni....
56/56 anonim válasza:
2017 lassan 2018,meg itt vagyok.Főleg most ahogy kijott lou just like you lyrics videoja,es a cikkek.. amugy en ugy gondolom hogy tuti hogy egyutt voltak de mostmar nem tudom mert a lyrics videoban a cikkben volt olyan hogy "ex boyfriend harry"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!