Mit csináljak hogy sikerüljön?
1.Kenőpénz? Nem ismerem az anyagi helyzetedet,de szerintem egy átlag magyar embernek akinek 0 ismertsége van nincs annyi pénze,hogy ezt meg tudja fizetni...
2.Régi ismertség? Ha már most sem rendelkezel ilyennel a következő szigetre nem hinném,hogy ki fogsz tudni ilyet alakítani valaki olyannal, akinek van befolyásoltsága a szigettel kapcsolatban, nem mellesleg pedig az ilyen emberek általában hamar leszűrik ha csak érdekből próbál valaki haverkodni velük... meg, azért ők sem vihetnek be akárkit, ilyen alapon egyes "celebek" akik bejutnak a vip-be vagy vip tagok azok az egész rokonságukat oda csődíthetnék a szigetre és valljuk be az azért elég veszteséges, szóval szerintem ebben az Ő kezük is meg van, azért valamilyen szinten kötve.
3.Tudtommal lehet VIP jegyet vásárolni bár ez nem tudom, mit foglal magában,de van olyan ismerősöm aki például VIP jegyen keresztül tölthetett el fél órát a kedvenc zenekarjának tagjaival...
4.Szerintem ha ennyire nagy vágyad,hogy bejuss oda keress magadnak olyan foglalkozást, ami ezt lehetővé teszi, pl: riporter vagy operatőr. Ilyen célokkal még mindig elérhetőbbnek tűnik ez az egész dolog,mintha a megváltásra vársz,hogy egyszer majd valaki által bejutsz... Tegyél érte,hogy bejuthass határ a csillagos ég én csak adtam két példát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!