Szerintetek is gáz Larry shippernek lenni 2015-ben?
Rengeteg mindent köszönhetek ennek a "baromság"-nak...Lehet hogy később szétmennek vagy már nincsenek együtt,de azt te se tagadhatod hogy 2011-13 között jóval több volt köztük barátságnál.Most nem foglak győzködni,de aki elég mélyen leás a témában,abban nincs kétely efelől.
Miért baj,hogy hiszek ebben?Miért kell baromságnak nevezni?Miért kell lekezelően viselkedni,csak mert más a véleményem mint neked?...
Remek,akkor ne is foglalkozz vele,olvasgass fennköltebb témákról.Annak semmi értelme hogy itt lekezelsz és elhordasz mindenkit a francba,akinek más a véleménye,mint neked.
Téma lezárva.
43 teljesen egyetertek. Azt irtad h fejsuk ki a velemenyunke valaki megtette erre te tamadod. Heh. Ha annyira antis vahy keress antis blogokat es azokat olvasgasd.. Vagy azert irod ezt mert kicsit bizonytalan vagy de nem akarid elhinni ezert irsz ilyeneket nyilvanosan
De most komolyan melyik, ez engem erdekel xdd
Már bocsass meg kedves kerdezo...de ez a kerdes teljesen folosleges volt. Ezt arra taladat ki, h tudjal masokat oltogatni. Odairzad az elsohoz h valaki fejtse ki a velemenyet. Kifejtette te lealaztad tamadattad hazugsagnak nevezted amit irt. Ezt ugyhivjak szanalom. A kerdesre
.. Szerintem nem. Mindenki abbam hisz amiben akar. En mindenki velemenyet tisztelem, amig normalis kereteken belul van de ha latomaz illeto bunko akkor eut talan nem tul szepen de szova teszem. Szoval nem tudom mi bajod, de nagyon unatkozhattal ha mas dolgot nincs. Inkabb kirakozgass mert ez nem neked valo. Bocsi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!