Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Szerintetek is gáz Larry...

Szerintetek is gáz Larry shippernek lenni 2015-ben?

Figyelt kérdés
Directionerek? Mi a véleményetek a shippelésekről? Szerintetek nem lerágott csont már. Már rég nincs jelentősége ennek és Larry sincsen, ha volt akkor már rág nincs. Meg ha annyira titkolni kellene, akkor miért tud róla több ezer kislány. Azért az üzletemberek, a modest emberei nem olyan ostobák, hogy sok 10 éves átlásson rajtuk. Inkább ők manipulálják a kislányokat ezzel a Larry izével, direkt csinálták, hogy több rajongó legyen meg hogy legyen miről beszélni. De ez volt 2012-13-ban, utána meg 2014-ben rég nem volt már aktuális. 2015-ben meg már szinte ciki Larry shippernek lenni és részt venni a shipper vitákban.

2015. febr. 9. 15:52
1 2 3 4 5 6
 41/56 anonim ***** válasza:
Oké,akkor bocsánat hogy élek és hiszek valamiben...
2015. júl. 30. 20:03
 42/56 A kérdező kommentje:
majd kinövöd ezt a baromságot, drága
2015. júl. 31. 17:28
 43/56 anonim ***** válasza:
77%

Rengeteg mindent köszönhetek ennek a "baromság"-nak...Lehet hogy később szétmennek vagy már nincsenek együtt,de azt te se tagadhatod hogy 2011-13 között jóval több volt köztük barátságnál.Most nem foglak győzködni,de aki elég mélyen leás a témában,abban nincs kétely efelől.

Miért baj,hogy hiszek ebben?Miért kell baromságnak nevezni?Miért kell lekezelően viselkedni,csak mert más a véleményem mint neked?...

2015. júl. 31. 19:29
 44/56 anonim ***** válasza:
Az egyetlen barom itt te vagy kedves kérdező.
2015. júl. 31. 20:28
 45/56 A kérdező kommentje:
mert ez egy gyerekes szarság
2015. júl. 31. 20:31
 46/56 anonim ***** válasza:
100%

Remek,akkor ne is foglalkozz vele,olvasgass fennköltebb témákról.Annak semmi értelme hogy itt lekezelsz és elhordasz mindenkit a francba,akinek más a véleménye,mint neked.

Téma lezárva.

2015. aug. 1. 01:16
 47/56 A kérdező kommentje:
már ezer éve le lett zárva, nézd már meg a dátumot mikor irtam ki, arról már nem tehetek hogy fél év után is ugranak rá a kis hülyék
2015. aug. 1. 10:38
 48/56 anonim ***** válasza:
100%
Shipperek között is vannak nagy-nagy különbségek. Vannak akik szépen csendben shippelik őket, normális módon. És vannak az elmeroggyantak, akik egy kép alá 5645864684564x kiírják, hogy "LARRY IS REAL!!!!4444". Na én ezeket ki nem állhatom. Elfogadom, hogy ebben hisznek (bár én magam nagy baromságnak tartom). Addig is oké, hogy kifejtik a véleményüket, mert bárki leírhatja (az már más kérdés, hogy kit érdekel ez és kit nem). De szeritnem van egy határ, amit nagyon sok shipper túllépett. Az meg mindenki saját baja, ha valaki egy kalap alá veszi az összeset és ítélkezik.
2015. aug. 18. 10:33
 49/56 anonim ***** válasza:

43 teljesen egyetertek. Azt irtad h fejsuk ki a velemenyunke valaki megtette erre te tamadod. Heh. Ha annyira antis vahy keress antis blogokat es azokat olvasgasd.. Vagy azert irod ezt mert kicsit bizonytalan vagy de nem akarid elhinni ezert irsz ilyeneket nyilvanosan

De most komolyan melyik, ez engem erdekel xdd

2016. jan. 31. 23:01
 50/56 anonim ***** válasza:

Már bocsass meg kedves kerdezo...de ez a kerdes teljesen folosleges volt. Ezt arra taladat ki, h tudjal masokat oltogatni. Odairzad az elsohoz h valaki fejtse ki a velemenyet. Kifejtette te lealaztad tamadattad hazugsagnak nevezted amit irt. Ezt ugyhivjak szanalom. A kerdesre

.. Szerintem nem. Mindenki abbam hisz amiben akar. En mindenki velemenyet tisztelem, amig normalis kereteken belul van de ha latomaz illeto bunko akkor eut talan nem tul szepen de szova teszem. Szoval nem tudom mi bajod, de nagyon unatkozhattal ha mas dolgot nincs. Inkabb kirakozgass mert ez nem neked valo. Bocsi.

2016. febr. 3. 18:49
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!