Szerintetek is gáz Larry shippernek lenni 2015-ben?
Kérdező, azt azért megkérdezném, hogy te One Direction rajongó vagy?
Ha igen a válaszod: egy igazi rajongó nem beszél úgy a példaképükről, mint ahogy te teszed.
Ha nem a válaszod: miért töltesz ennyi időt azzal, hogy megcáfolj valamit olyan emberekről, akiket nem is szeretsz, hogy még blogot is készítesz róluk, ahol hosszú oldalakon keresztül taglalod azt, miért nem igaz Larry kapcsolata, amiben milliók hisznek?
Kissé mániákussá vált a hozzáállásod a témát illetően, ami a hangnemeden is érezhető. Szerintem ideje lenne lecsillapodnod, mert gáz, amit csinálsz.
Teljes mértékben igazat adok az előttem válaszolónak. Nyilván a Te dolgod, kedves kérdező, de ez mindenképpen logikus gondolat volt.
Akárki akármit feltételezhet a két srácról külön-ülön és akár együtt is. Nem látom értelmét az eltorzult vitáknak, a kiinduló beszélgetés az esetek 80 százalékában átmegy zavaros, sértő, agresszív veszekedésbe. A bizonygatással és az érveléssel semmi gond nem lenne, de az összes hasonló kérdésnél szereplő párbeszédek már jócskán túllépnek az illedelem és a tisztelet határain.
Ha valaki 2015-ben igaznak gondolja Larryt, kiáll a véleménye mellett. Nem hiszem, hogy az álláspontjaid képviselése elavult vagy ciki lenne. Bármelyik tábort is erősíted.
És szerintem ez az elv ettől a témától eltekintve mindenhol igaz.
Továbbá: az emlegetett üzleti világ nagyon gonosz tud lenni. Ezt senki sem tagdja, tény és való.
Egy-két érintésből vagy pillantásból sem kell titkos szerelmi történeteket gyártani, de a barátságok kétségbe vonása szintén ésszerűtlen dolog. Csomó minden lehet megrendezett, több dolog mögött is állhat a modest, de azért valamennyire mind az öten szimpatizálnak egymással. Nem kell a sztárokról azt hinni, hogy az életük hazugságokra épülő fényűzés/fényűzésre épülő hazugság. Mindkettő van benne, de azért a körmeik növekedését nem a fizetett emberek szabályozzák.
Üdv,
egy pártatlan hozzászóló
Tudod, csak egy baj van azzal amit mondasz...
Mégpedig az, hogy most 2015-ben több larry shipper van mint elenour shipper.
Ha a számokat nézük azt hiszem utoljára azt olvastam, hogy a directionerek 70% larry shipper. Sőt már olyanok is vannak akik alapból az 1D-t nem szeretik, de larryt shippelik ezerrel..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!