Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Szerintetek is gáz Larry...

Szerintetek is gáz Larry shippernek lenni 2015-ben?

Figyelt kérdés
Directionerek? Mi a véleményetek a shippelésekről? Szerintetek nem lerágott csont már. Már rég nincs jelentősége ennek és Larry sincsen, ha volt akkor már rág nincs. Meg ha annyira titkolni kellene, akkor miért tud róla több ezer kislány. Azért az üzletemberek, a modest emberei nem olyan ostobák, hogy sok 10 éves átlásson rajtuk. Inkább ők manipulálják a kislányokat ezzel a Larry izével, direkt csinálták, hogy több rajongó legyen meg hogy legyen miről beszélni. De ez volt 2012-13-ban, utána meg 2014-ben rég nem volt már aktuális. 2015-ben meg már szinte ciki Larry shippernek lenni és részt venni a shipper vitákban.

2015. febr. 9. 15:52
1 2 3 4 5 6
 11/56 anonim ***** válasza:
Én pedig csak annyi tudok neked mondani, hogy intelligenciahiányosság ;)
2015. febr. 19. 18:44
 12/56 anonim válasza:
Bocsi hogy hülyeséget és nem idevalót kérdezek, de mi az a Modest?
2015. febr. 27. 22:55
 13/56 A kérdező kommentje:
akiknél le vannak szerződve, menedzsernek is mondhatóak, csak a cég neve a modest
2015. febr. 28. 00:16
 14/56 anonim ***** válasza:
100%

Én nem vagyok Larry shipper,ám nem véletlenül tételezték fel éppen róluk,hogy együtt vannak.Pl.egymásra nézés,összevigyorgás,ölelés...az ilyenek teljesen normálisak egy barátságban.

Viszont a simogazás,cirogatást,érdekesen közelhajolást már közel sem mondhatnám természetes dolognak egy barátságban.És nem hinném,hogy ezeket poénból művelik,inkább igyekeznek minél jobban leplezni.

Lejártnak éppen nem mondanám,az nem az évtől függ,hanem hogy mikor kezdtél el rajongani értük.

2015. márc. 5. 21:24
 15/56 A kérdező kommentje:

megjátszották az egészet, van igazság ebben a blogban

[link]

2015. márc. 6. 20:59
 16/56 anonim ***** válasza:
Körülbelül az 5.sorhoz értem el, de elég volt, bezártam az egészet. Buta, aki elhiszi egy olyan ember véleményét, aki nem ismeri őket személyesen. Ennyit tudok mondani. Nyisd ki a szemed és láss!
2015. márc. 6. 21:20
 17/56 A kérdező kommentje:
én írtam a blogot, és ha logikusan gondolkodsz akkor simán lehet igaz h csak marketing volt...sajnálom ha nem látod át
2015. márc. 6. 21:28
 18/56 anonim ***** válasza:
80%

Szerintem felesleges összeesküvés-elméleteket gyártani. Engem ezek a videók győztek meg igazán: https://www.youtube.com/watch?v=EGQZk9F6Dxs És a további részei. És ezekben a videókban sok csak egy-egy éppen elkapott pillanat, amiknél nem is sejtik, hogy észreveszik majd mások, hogy mit csinálnak. Pl. ez: https://www.youtube.com/watch?v=05tjg-mwKF4

Egyáltalán nem gáz most sem Larry shippernek lenni, és nagyon nincs lejárva a téma, gondolom tudsz róla, hogy mostanság érte el Louis "Always in my heart Harry Styles" tweetje az 1 milliós retweetet. (amiben én is részt vettem persze♥) Tehát továbbra is nagy a támogatás.

Én tartom annyira őszintének a srácokat, hogy nem hiszem, hogy a pénz vagy a hírnév miatt ilyeneket tennének, mint amiket a blogodban leírsz, de értékelem az erőfeszítéseid.

Amúgy melyik az a másik együttes, ahol hasonló fordult elő?

2015. márc. 6. 22:53
 19/56 A kérdező kommentje:

nem tudom már, valamelyik fiú banda az ezredforduló környékén. Bocs de most őszinte leszek, olyan naiv vagy hogy azt már ki sem tudom fejezni, de egyszer majd rájössz az igazságra

az 1D egy mesterségesen összeállított együttes, a modestnél, ahol csak a pénz és az üzlet számít, a fiúk meg marionettbábúk, akik úgy ugranak ahogy fütyülnek.

2015. márc. 7. 17:40
 20/56 anonim ***** válasza:

Nem akartam felidegesíteni magam rajtad, mégis sikerült.

Minden látszik az arcukon, minden érzésük! Tudod létezik olyan hogy testbeszéd. Nekem ne mondd hogy az eddigi pár év megjátszás volt, annyira buták vagytok, hogy az hihetetlen. Csak olvasni kéne a sorok között és nem bemagyarázni.

9-es válaszoló voltam.

2015. márc. 7. 19:28
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!