Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Szerintetek is gáz Larry...

Szerintetek is gáz Larry shippernek lenni 2015-ben?

Figyelt kérdés
Directionerek? Mi a véleményetek a shippelésekről? Szerintetek nem lerágott csont már. Már rég nincs jelentősége ennek és Larry sincsen, ha volt akkor már rág nincs. Meg ha annyira titkolni kellene, akkor miért tud róla több ezer kislány. Azért az üzletemberek, a modest emberei nem olyan ostobák, hogy sok 10 éves átlásson rajtuk. Inkább ők manipulálják a kislányokat ezzel a Larry izével, direkt csinálták, hogy több rajongó legyen meg hogy legyen miről beszélni. De ez volt 2012-13-ban, utána meg 2014-ben rég nem volt már aktuális. 2015-ben meg már szinte ciki Larry shippernek lenni és részt venni a shipper vitákban.

2015. febr. 9. 15:52
1 2 3 4 5 6
 31/56 A kérdező kommentje:
igen mert larrynek jó a marketingje és ez is volt a cél, ezért mondom h csak megkreált vmi, ahogy az egész 1D is az
2015. márc. 19. 22:11
 32/56 anonim ***** válasza:
100%
Elounor már HIVATALOSAN sincs (mert nem is volt soha). Egyáltalán nem "ciki" larrie-nek lenni, én is az vagyok. minden szarság, amit a butthurt elounor shipperek összehordanak (például, hogy tönkretettük louis és harry barátságát, és hogy louis és harry utál minket) alaptalan, és csak azok találják ki, akik nem képesek és nem akarják kinyitni a szemüket. ja, és egyszer sem mondták, hogy larry nem igaz (twitteren kívül, de azt tudjuk, hogy a modestnek is hozzáférése van ehhez) :) szóval ha valaki ezen alapozza a "larry nem létezését" annak csak gratulálni tudok:) mindössze annyit mondott Louis a larry ügyről (nem, nem egyszer, minden egyes alkalommal ezt mondta): "people GENUINELY think me and Harry are a couple". és ha annyira zavarná ez az egész, mint amennyire az anti-larriek és az elounor shipperek állítják, csak nem elmondta volna már? nem olyan nehéz tisztázni, "nem, nem vagyok meleg" (kivéve ha nem úgy van;). és mellesleg legalább annyian shippelik ziam-et, mint larryt, mégsem "megy rá a barátságuk", ahogy ti mondanátok. larryvel mindig másképp bántak, bánnak, mint akármelyik másik shippel (mert mondjuk ez igaz:)) ((és azt állítod, hogy részt venni a shipper vitákban ciki, de te pontosan ezt csinálod))
2015. ápr. 28. 16:27
 33/56 anonim válasza:
100%

Sötét korszakod? :DDD Már megbocsáss, de az emberek a sötét korszakukat általában elfelejteni akarják, és nem közröhej tárgyává tenni. Itt az egyetlen marketing az volt, hogy feltetted ezt a kérdést, hogy utána a saját blogodat reklámozd alatta "az igazság" címen(mégis kinek képzeled magad?!!! A megváltónak, aki megtérít minket a saját "hülyeségünktől"?!?!?!?!?!). És az egészben az a vicc, hogy a bejegyzésen amit itt megosztottál 22 hülyeség megjelölés van... én ezt titkolnám, nemhogy itt közzétenném. Bocsánat, de nagyon röhögök. (mielőtt belekötnél nekem is van blogom, LARRYs és soha senki nem mondta rá, rajtam kívül, hogy hülyeség)Én tessék kifejtem neked a véleményem, ezt kérted, csak most nehogy megbánd:

Szerintem egy kis féreg Elounor shipper vagy, aki most tudta meg hogy, ahogy az előttem szóló is mondja, Elounor már HIVATALOSAN SINCS. NEm is volt, és félreértés ne történjék, én nagyon bírom Elt, és sajnáltam, hogy nem lehet igazi kapcsolata, mert Larryt kell bujtatnia.

És ha szabad kérdeznem, hogy játszod te meg a barátságot, és mi indító okuk lett volna rá, hogy ezt tegyék?! Ha megnézed az X-factoros videónaplóikat, már ott hogy néztek egymásra... ÉS OTT MÉG A MODEST! GONDOLAT SEM VOLT!!!!

Kizárt, hogy te valaha szerelmes voltál, egy taknyos hisztis ovis vagy, aki otthon unatkozik, és ezért olyanba köt bele, amiben nincs belekötnivaló, mert ha lettél volna, tudnád, hogy minden pillanatban hozzá akarsz érni, és ha nem teheted akkor csak fokozódik ez a vágy. Valószínűleg az említett képen Lounál elszakadt a cérna, és azt hitte így nem lesz feltűnő. Itt egyedül te dőltél be a saját "igazadnak" (bässzus mekkora az egód már? Nem vered be a plafonba?!?!?)Én ráérek, szívesen vitatkozok itt veled, mondjuk kicsit értelmetlen, mert a saját szemedtől nem látsz.

És mellesleg nem tudom barátaid vannak e, de én speciel nem úgy nézek a legjobb barátnőmre SEM, ahogy Lou-Hazza egymásra, ha te igen, akkor viszont Larryt is el kellene fogadnod, mert pont csak ugyan annyira mások, mint te.

A Modest! próbálkozik, de egyértelműen nem tudnak minden hírfoszlányt megakadályozni, hogy nyilvánosságra jusson. Harryből képernyőn keresztül is süt, hogy már nem is meleg hanem forró, illetve ki is mondta, hogy "not important" hogy milyen nemű, akivel szerelembe esik. Jajj de nagyon röhögök rajtad, feldobtad a napom. Nem Larry shippernek lenni "ciki", hanem az amit te csinálsz. Megkérhetlek, hogy ásd el magad, ha épp ráérsz? Én ha kell Times Square, és világgá üvöltöm, hogy hiszek Larryben.

Nem csak 2015, de minden év Larry év volt, és lesz is.

Puszillak

Ui.: lefotóznád a fejed mikor Larry Coming Outol, és elküldenéd? Szeretek nevetni :*

2015. máj. 6. 10:46
 34/56 A kérdező kommentje:

Én meg rajtad nevettem kisanyám, amiket itt felsoroltál rólam annak a fele se igaz, na ilyen egy igazi tinip*csa, aki átvált személyeskedésbe és úgy mocskolódik ahogy tud, miközben a rózsaszín felhő ott van a szeme előtt hogy azokat a férgeket védje.

1., Azért van több "hülyeség" pipa rajta mert több az olyan kis elvakult kislány, mint amilyen te vagy, inkább ők kattintanak ilyenekre. De igazából az igazi célomat el is értem vele, kár, hogy nem esik le, hogy miért is hoztam létre. De ahogy az intelligenciádat elnézem a kommented alapján, soha a büdös életbe nem fogsz rájönni. Akik már felébredtek, azoknak a többsége már nem foglalkozik az 1D-vel, amit jól is tesznek. Én is ezt teszem már, legalább két hónapja rájuk sem néztem, arról meg nem tehetek, hogy neked 3 hónap után van kedved válaszolni a kérdésemre. (megjegyzem, hogy el is felejtettem ezt a kérdésemet).

2., Nem voltam soha Elounor shipper, én sem láttam igazinak, na ez az amiről beszélek, hogy az életük háromnegyede hazugságokból áll. Nem ismerjük őket, ahogy te se, de akinek van egy kis intelligenciája, nagyjából rájöhet, hogy milyen egy személy valójában, de ezt ne úgy értsd hogy megismeri. De neked ez nem megy, mert te bizonyára 70 alatt lehetsz.

3., Soha a büdös életbe nem tartottam Harryt heterónak de Louist se, ez még nem jelenti azt hogy titokban járnak. Arra már fény derült volna ennyi idő alatt, hiába akarják titkolni. A másik ha a modest tényleg titkolni akarná, akkor soha a büdös életbe nem fogtak volna gyanút a kislányok. Azonban a céljukat elérték, de nem az eltitkolás volt az. Ennek a megértése se fog neked menni, kár is megmagyarázni neked.

4., Amióta egy csapat azóta van menedzserük. Fogd már fel hogy az X-factor egy lerendezett szarság és nem csak nálunk az, hanem mindenhol. Pénz kérdése az egész. Számukra nem akkor derült ki, hogy egy csapat lesznek, akkor csak a nézőknek volt új ez az információ. Hogy két idegen srác egymás ölébe boruljon e hír hallatán szinte lehetetlen. Lerendezett volt az is, ahogy az egész Larry

5., Egyszer te is felfogsz ébredni

6., Az IQ elvileg fejleszthető, bár ilyen hozzáállással nem igazán fog neked menni.

2015. máj. 6. 13:37
 35/56 anonim válasza:

(az előző vagyok)

Mielőtt ebbe is belekötnél azért csak most írok vissza, mert nekem van ezen a mocsok helyen kívül is életem. (nem úgy mint egyeseknek...)

Személyeskedés, és mocskolódás?! Már megbocsáss, de én nem tettem rád oktalanul p*csa jelzőt, mert nem ismerlek, ahogy te sem engem, és a nemi életedhez semmi közöm.

Mi közöd, milyen jogon hívod féregnek azokat az embereket, akiket nem is ismersz, és csak azért utálod őket mert sikeresek, és elértek valamit az életükben?!

legalább két hónapja?! Azta mekkora idő.... hoooo meg höööööö... mintha évekről beszélnél.

Nem járok ide minden nap, belefutottam ebbe a mocskolódásba, gondoltam regisztrálok, hogy fel tudjak szólalni az agymenésed ellen. Nem gondoltam, hogy lek*rvázol, csak mert más véleményen vagyok, de ha te is így... nem inkább nem süllyedek a te szintedre.

Értem, hogy te a melegséget, illetve a másságot bozitív reklámnak tartod, de szerinted, hogy adnák el a Mrs. Styles illetve Tomlinson-os pulcsikat, pólókat, nyakláncokat stb. , ha kiderülne, hogy a lányok bálványa meleg. Pontosan sehogy! És ha ezek a tárgyak nem lennének fele annyit sem keresnének a Management tagjai a srácokon mint így.

Ezt én is tudom, sőt a Lary shipperek 100,0001%-a, mert nekünk az a legfontosabb pillanatunk. És beszéltem erről a legjobb barátommal, illetve a haverjaimmal, hogy Ő utoljára mikor ugrott a legjobb haverja ölébe... a válasz soha volt. Arról nem is beszélve, hogy arra végképp nem kérték, hogy csókolja meg őket, de mindenkinek más a véleménye, ettől szép a világ, és szivárvány színű.

Azt várom én is, hogy felébredjek, de inkább csak az évzárónk után, és nem holnap reggel német vizsga előtt.

Az IQ-m köszöni jól érzi magát, csak kicsit fáradt, mert 16 évesen német középfokút fog hamarosan csinálni, úgy hogy eddig évekig angolt tanult.

És nem, nem vagyok se nem nagyképű sem egocentrikus, mindössze szeretném tisztába tenni a dolgokat. A gimnázium ahova járok Budapest top 5jében van, és 3.nak vettek fel. A Fazekasba is felvettek, de oda egyéb más problémák (barátok illetve közlekedés) miatt nem mentem. De tudom ezt magolással is el tudnám érni, de matekversenyeken is egészen szépek az eredményeim. De persze elismerem, néha én is hülye vagyok.

Eddig fejlesztettem, de csak a veled való értelmetlen vita miatt már elhalt minimum 100 agysejtem.

Ettől függetlenül elfogadom a véleményed, mert mi tényleg TÖBBEN vagyunk. Az utolsó mérés alapján 61117 és az mindenképp több mint te magányosan egyedül.

Én is szeretlek :D :*

2015. máj. 7. 17:06
 36/56 anonim ***** válasza:
100%
a fandom több, mint 90%-a larry shipper, de olyan érdekes, hogy csak Magyarországon "gáz" larrysnek lenni. akkor viszont, mikor coming out lesz, mint koppanni fogtok, de egy óriásit:) az olyan larry shipperek meg nem kellenek, akik egy hónapja a halálba küldtek minket:)
2015. máj. 9. 19:32
 37/56 anonim ***** válasza:
100%

Jó,nem olvastam el teljesen a fenti vitatkozást,ha nem haragszotok meg.

Véleményt kértél;tessék:

Gáznak nem gáz.Mindenki abban hisz,amiben akar.És ez az évtől abszolút független.

Én nem mondom magamat directionernek,csak kedvelem a fiúkat egy bizonyos szempontból...mindegy.És Larry shippernek se nevezem magam,mert gagyinak és értelmetlennek találom ezt a "shipperkedés"t,ami csak széthúzza a fandomot.Ennek ellenére hiszek abban,hogy valameddig valahogy,de volt köztük több is mint barátság.Semmit senki se tudhat biztosra,ez az ő magánéletük.

Mindenki jön a mindenféle elméletekkel,de az a baj,hogy ezek nem működnek gyakorlatban.

Ha a Modest manipulálta volna az egészet,akkor nyilván nekik is el kellett volna mondaniuk,hogy mikor hogy nézzenek egymásra,mikor mondjanak kétértelmű dolgokat,mikor cirógassák egymást...Azon kívül,hogy ezt elég nehéz megvalósítani hitelesen,nem hiszem,hogy örültek volna neki,ha melegnek állítják be őket...ha nem azok.És különben is,amikor az x faktornál feltűntek,sehol nem volt még a Modest.Pedig már akkor is volt valami köztük.Szóval nem a Modest találta ki ezt.Egyébként ha ezzel nekik az a célujk,hogy többet foglalkozzanak velük,de olyan áron,hogy melegnek nézzék őket,nem hinném,hogy beleegyeztek volna.És a Modest szerintem tudta volna mással népszerűsíteni is őket...ha egyáltalán kell.Egy meleg kapcsolattal meg szerintem max. negatív irányba vinnék a rajongók számát...legalábbis nem hiszem,hogy valaki azért szeretné meg őket,mert van egy meleg páros köztük.Tehát a Modestnek semmi haszna,ha ezt kitalálta volna.

Tehát ha nem a Modest keltette ezt az egészet,akkor nyilván valóban ők csinálták.Vagy viccből vagy komolyan.Igen,valóban van pár eset,ahol fel lehet fogni viccnek is az egészet.De mondjuk ha megnézzük ezt a videót,amiben elég perverz dolgok vannak...:P

[link]

Nem tudom,szerintem azért azt nem lehet viccből csinàlni,hogy úgy nézel a barátodra,hogy lereped rólad a gatya,meg hogy igencsak illetlen helyre bámulgatsz...de kinek mi.

Szóval az ilyen kis momentumok engem eléggé meggyőztek,hogy ez azért bőven több mint barátság...

A Modest most vagy direkt rájátszik erre(bár még mindig nem értem,hogy ez a csekély népszerűsítêsen kívül miért lett volna jó) vagy pedig megpróbálja kiszűrni az ilyen eseteket.Szerintem Harryt és Lou-t nem nagyon érdekelte,hogy mit gondolnak róluk.

És itt jön a képbe Eleanor. Ugye ha valaki vagy Larry-ban hisz,vagy az Eleanorral való kapcsolatban.A kettő együtt nem megy.A Modest vagy azért hozta be a képbe,hogy eztel szemben Larry abszurdnak tűnjön vagy azért hogy így mégtöbbet beszéljenek a kettőről és fenntartsák az érdeklődést.Szóval a Modest mindenképp ki akarta hozni ebből a legjobbat.

Aztán jött a fordulat kb.2014 környékén.A Larry shipperek része egészen elvakult lett,a fiúk megkomolyodtak ...Ekkor mintha megszakadt volna a kapcsolatuk.Alig lett egy-egy Larry moment csak elvétve vagy erőltetetten.Ennek a hátterében 2 dolog lehet.Vagy a Modest vagy az elvakult shipperek. A Modest esetleg rövidebb pórázra fogta őket.A másik ok az elvakult shipperek lehetnek (akik minden egyes átkarolásba és nézésbe Larry-t látnak)Ezért ők úgy gondolták,hogy inkább privátban folytatják.Vagy egyszerűen pont emiatt ment tönkre a barátságuk és a kapcsolatuk. Kész,befuccsolt.Nem álltatom magam, szerintem ez a legvalószínűbb opció. De azért remélem,hogy mégsem.

Ez remélem elég kifejtett vélemény lett ;) Sajnálom, ha nem értesz ezzel egyet,természetesen ezer féle opció lehet,nem biztos,hogy ez igaz.Mivel ez a magánéletük és semmit se tudhatunk annyira biztosra,a nemi irányultságuktól kezdve a Modest hatalmáig minden befolyásolhatja a dolgot.És igazából nem is nagyon szeretek ebben vájkálni,mert ez eléggé a magánéletük...

2015. júl. 4. 00:48
 38/56 anonim ***** válasza:
Nem régóta vagyok Larry shipper (directioner sem) de szerintem együtt vannak. Ha megnézed vannak olyan videók, amin bemutatják, hogy mik történtek köztük és olyan belsőségesen nézik egymást, simogatják egymást, hogy izzik köztük a levegő. De a legmeggyőzőbbek azok a kis mozdulatok, simogatások, amit akkor csinálnak, amikor azt hiszik, hogy senki nem figyel rájuk. Bár ezek a videók '13,'14-esek, de hogyha akkor volt, és most nincs akkor nem hiszem, hogy az 1D még együtt lenne (mármint ők ketten nem játszanának ugyanabban a bandában az exükkel)
2015. júl. 16. 12:35
 39/56 anonim ***** válasza:
100%

Ja,és most hogy jött ez a dolog Lou-val és az állítólagos gyerekével...nem mondom,ez elbizonytalanított,de valahogy nem kerek nekem az egész ügy.Cáfolják,Louis nem szól semmit erről azóta...én még mindig nem hiszem el teljesen.

Igazából ha most nézed őket,akkor az nem lehet túl meggyőző,mivel egyre kevesebb tényleges Larry-moment van.De akkor is vannak!!Vannak olyan szituációk,amik mellett nem lehet csak úgy elmenni.Korlátozva vannak,jobban mint valaha,de az a visszafojtott feszültség átjön,ha egymás közelében vannak.Egy-két sanda oldalrapillantás,elnyújtott testi kontaktusok,és a nézésük...nem akarok sokat beleképzelni,de az már nekem fájt,ahogy Harry egy koncerten gyötrődve nézett Lou-ra...

De a Modestet is megértem,hogy korlátozza őket,hiszen az elvetemültek már tényleg minden nézésbe Larry-t képzelnek és ezzel csesztetik őket,nem lehet kellemes.Én úgy vagyok vele,hogy aki shippeli,az shippelje magának,vagy legalább ne túl elvakultan.

De annak ellenére,hogy most már tényleg elég nehéz hinni bennük, én azért még merek hinni bennük.Reménykedek...mert minden ellenére sem mehetett tönkre egyik napról a másikra az a nagyon szoros barátság és szerelem (mert akkor még az volt) ami 2011-13 között volt...

2015. júl. 29. 21:44
 40/56 A kérdező kommentje:

mennyi sok hülye ember

utolsónak meg üzenem hogy larry egy ostobaság ami soha sem létezett de sok marha túlkombinál mindent

2015. júl. 30. 17:28
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!