Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Miért utáljátok Justin Bieber-t?

Miért utáljátok Justin Bieber-t?

Figyelt kérdés

1. Nem vagyok tinédzser lány, aki rajong, meghalna, vagy esetleg vagdossa magát Dzsásztin Bíbör miatt.

2. A fentit nem figyelembe véve, amúgy sem rajongok érte, az ő zenéje nem az én műfajom, nem is kedvelem őt, nem os utálom.

3. Miért is teszem fel ezt a kérdést? Mert furcsán állok az előtt a tény előtt, hogy mára már divat lett utálni őt, az esetek 99%-ában indokolatlanul. És hogy miért? Nos, én egyszerűen nem tudom felfogni, hogy az emberek miért állandóan más emberek életével foglalkoznak, Pláne nem, hogy miért majmolják őket. Mért nem tud mindenki a saját életével törődni? Pl. most biztos írni fogjátok, hogy drogozott, meg letartóztatták, meg hogy 2 perc alatt csinált gyereket... Ez eddig oké. De mért nem magatokkal foglalkoztok?! Ha a TV-ben ezt mondják, kapcsoljatok el, ha az újságban Justin van címlapon, ne vegyétek meg az újságot, vagy lapozzatok el onnan. De szvsz jobb lenne, ha magatokkal, és a családotokkal törődnétek, meg inkább szórakoznátok, csajoznátok, de ne állandóan más farkával verjétek a csalánt.

Egy kicsit inkább monológ lett, de még mindig érdekel: miért utáljátok?

2014. márc. 30. 22:45
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
Ja meg egyszer beperelt egy újságot,csak mert olyan képet csinált róla a fotós amin nem nézett ki jól....
2014. ápr. 3. 23:33
 12/24 anonim ***** válasza:
0%
Igaza van en is beperelnem oket.
2014. ápr. 4. 23:11
 13/24 anonim válasza:
#7/12 hogy csak tudd, ő még nem milliárdos, hanem milliomos
2014. ápr. 5. 12:02
 14/24 anonim ***** válasza:

És szerinted nem totál mindegy, hogy milliomos vagy milliárdos? ( Halkan megsúgom dollárról van szó, 5 misi már erős milliárd forintban... )

Van más gazdag ember is, de ennek a kölyöknek a stílusával, a viselkedésével van a legtöbb gond....

2014. ápr. 5. 16:04
 15/24 anonim válasza:

Egyet értek a kérdezővel. A kérdező dzsásztin bibert csak példának hoszta fel. A kédező nem veletek.

6-odik válaszoló a kérdező nem veletek foglalkozik hanem arra kiváncsi hogy az emberek míért foglalkoznak azzal amit nem szeretnek.

kérdező azok az emberek akik másokkal foglalkoznak és másokat kibeszélnek azt azért teszik mert unalmas a saját életük és ezért inkább másokkal foglalkoznak.

2014. ápr. 22. 23:24
 16/24 anonim válasza:

(Én vagyok a 15-dik válaszoló)

ja és még annyit hogy dzsásztin bibert a környezete tette azzá ami.

abban a környezetben ti is azzá váltatok volna.

2014. ápr. 22. 23:31
 17/24 anonim válasza:

(Én vagyok 15-dik válaszoló)

Képzeld 11-dik válaszoló amerikában egy pap azért perelt be egy kávéházat mert a teájába 666 csepp mézet tettek és a pap azt mondta hogy a 666 az ördög száma. A pap megnyerte a pert a kávéházat bezárták.

2014. ápr. 22. 23:35
 18/24 anonim válasza:
Azért utálja a többség,mert az egyik barátja,haverja is utálja és akkor ő már nehogy ne legyen olyan kemény mint a többiek,akkor ő is utálja.
2014. aug. 17. 11:55
 19/24 anonim ***** válasza:
Vagy inkább azért amit tesz? Tehetségtelen az egy dolog, még gond se lenne vele, de mellette amiket csinál...
2014. aug. 17. 20:06
 20/24 anonim válasza:

Én kifejezetten bírom őt. Mindenki csak jártatja a száját h de így úgy meg amúgy...

Ha viszont nektek lenne egy kedvenc énekesetek és őt fikáznák, na akkor mit csinálnátok? (Gondolván erre h "jajj engem nem érdekel meg le#arom mert ilyen kis páva gyerek vagyok... stb. " ) legalább ő tett is azért amit véghez akart vinni, nem úgy mint egyesek akikneg fogalmuk aincs arról , hogy mit tett. Aztse tudják hogyan hívják őt, de TE amiért elénekelt egy Baby című számot már rögtön fikázod. Gratulálok b#sszuk el együtt a világot!

És atól senki nem lesz menő senkinek sem, ha azt mondja pl: az 1D tagjai b#zik... huhh emberek na ehez kellett agy..

2014. dec. 6. 15:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!