Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Fiúk! Ti miért utáljátok...

Fiúk! Ti miért utáljátok ennyire Justin Biebert?

Figyelt kérdés
2012. nov. 3. 22:01
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
Személy szerint nem utálom. Aki pedig igen az vagy azért, mert nyálasnak tartja, vagy pedig féltékeny rá.
2012. nov. 3. 22:12
 2/19 A kérdező kommentje:
Na végre egy normális fiú. Ilyet sem hallani gyakran.
2012. nov. 3. 22:30
 3/19 anonim ***** válasza:
Én sem utálom. Talán 3-4 éve robbant be a köztudatba, azóta nem is foglalkoztam vele. Egy-két új, mostani száma viszont nem volt rossz.
2012. nov. 3. 22:53
 4/19 anonim ***** válasza:
engem az idegesít hogy minden zenei videó alatt vele foglalkoznak, ez egy kicsit idegesítő tud lenni. am a sráccal nincs bajom, a zenéjét nem hallgatom.
2012. nov. 4. 01:03
 5/19 anonim ***** válasza:
Lány vagyok,én is utálom Justin Biebert,akkor a fiúk mit mondhatnak...
2013. ápr. 13. 21:36
 6/19 A kérdező kommentje:
De miért utálod? Azt mondd meg!
2013. ápr. 13. 22:13
 7/19 anonim ***** válasza:
Ez ízléskérdés.Ne haragudj de én gyűlölöm.Szeritem nagyon sz@r hangja van.Igaz hogy a zenei műfajban dolgozik de szerintem amit csinál az nem zene hanem egy siralmas horrorfilm.Egy pár számát már hallotam de szerintem nagyok genny a gyerek.Nem vagyok irigy homoszexuálisokra nem szokásom irigynek lenni.Ne haragudjatok próbálok szépen fogalmazni de ennél szebben nem tudok.Nekem ezek a zenészek és együttesek:Alice Cooper,Jim Morrison,Kiss,AC/DC,Led Zeppelin stb.
2013. jún. 28. 16:33
 8/19 anonim ***** válasza:
Bocs ezt nem írtam oda.Az ilyen zenészek mint Justin,SP meg Fluor hogy példákat mondjak nem tudnak maradandót alkotni.A kis egy nyári számaikkal semmire se valók.
2013. jún. 28. 16:37
 9/19 A kérdező kommentje:
Hm. Köszönöm a kimerítő választ. Sajnálom, hogy így gondolkodsz. Amúgy hány éves vagy?
2013. jún. 28. 20:02
 10/19 anonim ***** válasza:
Ezt miért kell sajnálni?am 13
2013. jún. 28. 21:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!