Miért utáljátok Justin Biebert?
Én lány vagyok. :) Utálom,mert beképzelt és eléggé kisfiúsan néz ki. Szerintem a haja,meg az egész jelenléte kicsit b*zis,persze ezt nem tudhatom,de szerintem ettől függetlenül nem az. A zenéjéről az a véleményem,hogy van 1-2 jó,és a többi nyálas... És azt utálom a legjobban,hogy minden korombeli csaj odavan érte :SS
Mit lehet rajta bálványozni,csak egy kisfiú. ://
Mindenesetre,légyszíves ne háborogjon senki,mert én csak válaszoltam a kérdező kérdésére.
Nem szeretem, sőt néha keb@szottul tudom utálni.
Hogy miért? Mert ő bekerült valahogy a sztárgyárba, mi meg a zenekarunkkal vért izzadva, csapatmunkával, nyáron akár reggeltől estig gyakorlunk, nem akarunk híresek lenni, hanem szeretjük amit csinálunk, mégis kevesebb elismerést szerzünk helyi szinten, mint egy vinnyogó kisfiú. Nekem nem telik 120.000Ft egyetlen gitárra, ő meg olyanokkal futkos. A Playboy villában partizik, bár szerintem még csak ott tart, hogy a lányok copfját húzza meg. A haja förtelem, a "cukcsi" fejétől beáll az izomrángás, a nagy jó szívéről meg el ne feledkezzünk. Mikor segített közvetlenül embereken? Mikor cipelt reumás néninek szatyrot? Mikor adta oda a szendvicsét egy hajléktalannak? A dalai nyálasak, ének- és hangszertudást nem igényelnek. Eléggé kifejtettem?:)
14L
-Énekelni nem tud, autotune-val van kijavítva a hangja
-Úgy néz ki mint egy 10 éves
-Szövegeinek értelme nincs
(-Szerintem b**i is)
-Szörnyűek a számai,nem tetszik.
-Nagyképű,beképzelt.
Kb ennyi vele a problémám,nem fikázom se téged ha szereted,se Őt..pont ez a problémám nekem,csk Spvel kapcs.-ban.Én tettem felazta kérdéstis.;))
Általában ez minden énekesről elmondható, hogy van aki szereti és van aki nem. Szerintem az elismertség attól is függ, hogy legyenek olyanok akik nem kedvelik.
Meghallgattam néhány számát, de nekem nem jött be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!