Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért utáljátok Justin Biebert? :O
ezt már kérdezték:
http://www.gyakorikerdesek.hu/szorakozas__sztarok-bulvar__15..
amúgy még mindig nem értem, hogy miért kéne szeretnünk...
Mert mondjuk megöli a zene műfaját? Kiáll, vernyog a szerelemről, amiről:
1. Gőze sincs
2. Azoknak sem, akik hallgatják, de francia kölnit pisilnek.
És mivel a sok rajongó, akik 105%-ban tini lányok, azok addig éltetik, hogy beképzelt lesz (ha még nem az), és akkor még emberileg is egy csőd.
Vess össze egy Demjén számot egy Bieber számmal. Mennyi érték van előbbiben, és utóbbiban? És sajnos az előbbit már nemigen értékelik...
azért utáljuk azt a semmire kellő, "zenét"(ha lehet zenének nevezni) nyomató, mert semmi maradandót nem alkot, nincs hangja, beképzelt, stb..., mocs-kos tini pics*k futkosnak utána, de szerintem 5 év múlva már sehol nem lesz
inkább hallgassatok zenét:
az én véleményem:
UTÁLOM HA ILYENEK VANNAK!
ÚJ "SZTÁROK" ISTENEM MIÉRT NEM LEHET EGY SRÁC SZEXIS ÉS
TÉNYLEG FIÚS EZ CSAK EGY AGYILAG 6 ÉVES AKI MINDENKIBE BELEESIK ÉS GŐZE NINCS AZ ÉNEKLÉSHEZ AM MEG ÉN 16 ÉVES VAGYOK ÉS AZ OSZTÁLYOMBÓL CSAK 1 FIÚ ÉS 1 LÁNY VAN AKIK BÍRJÁK EZT A HÜLYÉT!TEHÁT A LÉNYEG, HOGY SZAR!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!