Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Miért utáljátok Justin Biebert?

Miért utáljátok Justin Biebert?

Figyelt kérdés
Ne csak egy mondatban válaszoljatok, kérlek, hanem kicsit érthetőbben :)
2011. máj. 31. 17:05
1 2
 11/18 anonim válasza:
Rosszul vagyok ha meghallom az egyik számát... mint SP ..csak ő nem magyar..... nyálas szar számokat énekel, amik gyakorlatilag élvezhetetlenek.... Ha valaki pasinak születik akk legyen már benne némi férfiasság, de ebben a kisgyerekben semmi sincs.... Csomó kislány rajong érte, mert nyávog.. szánalmas ......
2011. jún. 1. 16:29
 12/18 anonim válasza:
legutóbbi vagyok: ÉN IS LÁNY VAGYOK ÉS EZT PL: A YOUTUBE IS MEGMUTATTJA HA BEÜTÖD AZ EGYIK SZÁMÁT LEGALÁBB SOZR ANYNIAN UTÁLJÁK AZT A SZÁMOT MINT AHÁNYNAK TETSZIK:::
2011. jún. 1. 16:30
 13/18 anonim ***** válasza:
Én azért mert b*zi...
2011. jún. 2. 19:03
 14/18 anonim ***** válasza:

No egyéniség, no tehetség. Egy újabb gyerek a szórakoztatóiparban, aki jó eséllyel indul arra, hogy huszonévesen droggfüggő, lecsúszott sztárocska legyen.

Miley Cirus szintén ez a kategória.

2011. jún. 2. 23:14
 15/18 anonim ***** válasza:
Én nem is utálom de nem is rajongok érte , egyszerűen semleges érzelmeket érzek. oké a hangja elfogatható így kijavítja. kinézete hát istenem nem értem mért vannak oda érte. amúgy akármennyire is akarja bizonygatni hogy nem beképzelt hogy jótékonykodik meg azzal hogy jótékonykodik meg minden akkor is egy elkényeztettet kis beképzelt kölyök marad. :P
2011. jún. 3. 20:02
 16/18 anonim ***** válasza:

Tehetségtelen, de nincs vele egyedül. Sokáig azt se tudtam, ki ő, olyan 1 hónapja tisztában vagyok vele, hogy újabb moslék van a zenei piacon... :/

18L

2011. jún. 5. 10:53
 17/18 anonim ***** válasza:
0%

Én nem utálom,sőt kimondottan bírom a búráját:)

És h miért?:

-van értelme a szövegeinek

-nem csak szerelmes számai vannak

-ő írja a dalszövegei nagy részét

-ahhoz képest amilyen 15 évesen volt a One Time című klippjében és amilyen hangja volt 'férfiasodott' és a hangja is mélyült(mert ugye mutál)

-ja és tisztelem azt ahonnan eljutott a sztárságig

Ez az én véleményem..de nem vagyok az a típus aki ha meglátja a tvben sikítozik és bőg szal nem vagyok belieber.

De azért bírom a zenéjét és magát a fiút is :)

2011. jún. 16. 10:32
 18/18 anonim ***** válasza:
0%
sztem cuki, de a zenéi nem tetzsenek, most h levágatta a haját nagyon ari lett, amugy is tetszett, de olyan gyerekes volt, igy jobb :D 15/L
2011. jún. 27. 14:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!