Ha vásároltok a vaterán vagy tesz-veszen, mindig előre utáljátok a pénzt? Nem volt még ezzel probléma?
Sok sok eladáson-vételen vagyok túl, én is mindig előre utalok (mondjuk nekem is max.5 ezer ft os érték volt amit vásároltam ott) megnézem az értékeléseket előtte.
Nekem is előre utalnak, csak utána küldöm.
Lekopogom, sose volt semmi probléma ezzel!!! Azzal már inkább hogy kinek mi az alig használt kategória, és mennyire szép valójában a termék, mert sokan lapítanak erről...na de ez benne a rizikó sajna:)
Szia!!
Szia!
Én magam is vaterázok, tesz-veszelek, eladóként, és vevőként is van tapasztalatom. Semmi garancia nincs rá, hogy utánvéttel nem-e féltéglát találsz a csomagban otthon, mikor kibontod.... de az előttem szólókhoz hasonlóan én is azt javaslom, nézd meg az eladó értékeléseit, és bízz meg benne ha úgy látod, mások is bíztak. Én nemrég egy FP. rezgőszéket vettem, 13 ezerért, nem is gondoltam utánvétre, simán elutaltam az árát. És az utánvéttel kapcsolatosan még hozzátenném, hogy nem mindenki vállalja elküldeni így. Mondjuk én sem küldeném el. Miért? Mert ha a kedves vevő mégsem óhajtja átvenni (ehhez joga van) akkor a posta nekem ugyanannyiért fogja visszahozni, amennyiért feladtam. Tehát kétszer fizetném a postát, vagy veszni hagynám az árut...szóval az eladónak sem igazán kockázatmentes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!