Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Fiúk! Ti miért utáljátok...

Fiúk! Ti miért utáljátok ennyire Justin Biebert?

Figyelt kérdés
2012. nov. 3. 22:01
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Ha erre célzol nekem sincs jobb hangom.Csak véleményt mondok.
2013. jún. 28. 21:50
 12/19 A kérdező kommentje:
Csak azért, mert utálni valakit, akivel még életedben nem beszéltél, nem vall valami nagy intelligenciára. Kár. Am régen én is utáltam, de rájöttem, hogy nincs értelme. És am soha nem voltam az az elvakult rajongó, mert például nem érdekel a magánélete. Azt pedig nem lehet rá mondani hogy nem tehetséges, mert nagyon is az. De ettől függetlenül azt mondom, hogy nem kell szeretni sem Őt, vagy a zenéjét, de utálni sem kell, de ha ez neked jó, csináld csak.
2013. jún. 28. 22:19
 13/19 anonim ***** válasza:
Ez még mindig az ízlés kérdése.Amúgy meg ha a válaszaimból azt szürted le hogy alacsony az inteligenciám egy kicsit tévedsz.Mondjuk mihez képest alacson és mihez képest magass?Amúgy meg azt se tudod ki vagyok honnan tudnád milyen inteligenciám van?
2013. jún. 29. 07:51
 14/19 A kérdező kommentje:
Nem szeretnék magyarázkodni neked. És igaz, n tudom honnan jöttél, de tudod ez sokat elárul rólad. Mert nem tudom miért gondolod azt hogy utálod, mert szerintem nem utálod. És akkor amúgy mi van, ha nme alkot semmi maradandót? Elég egyszer örömet okozni egy embernek. És már megérte, mert tudod ez zenész fő célja, az hogy szórakoztassa az embereket, és mint látjuk sok ember szereti. Ezt apukám mondta nekem, aki szintén zenész. És tudod egy-egy szám megtanulása/mögött rengeteg munka áll. És ha nem tetszik, akkor ne hallgasd, nem igaz, hogy nem lehet elkerülni.
2013. jún. 29. 11:31
 15/19 anonim ***** válasza:
Oké.Én a justin féle zenét elkerülöm.Ezen akár életünk végéig is beszélhetnénk.Neked az a műfaj tetszik amit Justin csinál nekem meg az amit a 70,80,90es években csináltak rockzeneként.Ezene lehet vitatkozni,veszekedni bármeddig nekünk más az ízlésünk zene terén.Ez olyan hogy oszálytársam képes azon veszekedni hogy én a fifával játszani nemtudnék szerintem olyan gagyi szerinte meg a handball challenge gagyi.Meg a másik kocka osztálytársammal azon veszekszek hogy szerintem a Halo sokkal jobb mint a Crysis.Veszekedhetünk bármedig ez nem fog megváltozni.Szóval az ízlésről nincs értelme veszekedni.Ilyen sztorikat miliót tudnék neked mesélni.Szerintem érted hogy ennek a válasznak amit írtam mi az értelme.
2013. jún. 29. 12:01
 16/19 A kérdező kommentje:
Pontosan, és tökéletesen egyetértek.
2013. jún. 29. 17:32
 17/19 anonim ***** válasza:
Akkor nincs baj :)
2013. jún. 29. 18:13
 18/19 A kérdező kommentje:
Nem, nincs.
2013. jún. 29. 22:50
 19/19 anonim ***** válasza:

Kérdező, én nem csak ezt a nyálgépet, hanem az összes celebet utálom.

Röviden: hitvány, hulladék előadók, még rosszabb zenék.

2014. ápr. 6. 11:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!