Miért utáljátok Justin Bieber-t?
1. Nem vagyok tinédzser lány, aki rajong, meghalna, vagy esetleg vagdossa magát Dzsásztin Bíbör miatt.
2. A fentit nem figyelembe véve, amúgy sem rajongok érte, az ő zenéje nem az én műfajom, nem is kedvelem őt, nem os utálom.
3. Miért is teszem fel ezt a kérdést? Mert furcsán állok az előtt a tény előtt, hogy mára már divat lett utálni őt, az esetek 99%-ában indokolatlanul. És hogy miért? Nos, én egyszerűen nem tudom felfogni, hogy az emberek miért állandóan más emberek életével foglalkoznak, Pláne nem, hogy miért majmolják őket. Mért nem tud mindenki a saját életével törődni? Pl. most biztos írni fogjátok, hogy drogozott, meg letartóztatták, meg hogy 2 perc alatt csinált gyereket... Ez eddig oké. De mért nem magatokkal foglalkoztok?! Ha a TV-ben ezt mondják, kapcsoljatok el, ha az újságban Justin van címlapon, ne vegyétek meg az újságot, vagy lapozzatok el onnan. De szvsz jobb lenne, ha magatokkal, és a családotokkal törődnétek, meg inkább szórakoznátok, csajoznátok, de ne állandóan más farkával verjétek a csalánt.
Egy kicsit inkább monológ lett, de még mindig érdekel: miért utáljátok?
És te miért foglalkozol olyan emberekkel akik nem szeretik Justin Bieber-t? Főleg,ha neked úgymond közöd nincs hozzá,hiszen érdektelen...
Egyébként én régebben, amikor még híres lett hallgattam is a zenéjét. Nem foglalkoztam a személyiségével, mert nem hallottam róla semmit.
De az utóbbi időben voltak botrányai.. pl. leköpködte a rajongóit, a testőreit arra kényszerítette,hogy vigyék a hátukon,mint egy kiskirályt..állítólag tök bunkó mindenkivel össze-vissza köpköd mindenkire. A kinézetével is csak provokálni akarja az embereket. Régen egy aranyos kisfiú volt.Most pedig egy nagyképű f4sz a semmire. Mert tényleg tehetségtelen, de ha meg tehetséges is lenne,akkor is mire fel tesz ilyeneket egy ember a többi emberrel? ő is ugyanolyan mint a többi..
Egyébként a legtöbb ember ezeknek a felét sem tudja, és azért utálják,mert a tinilányok odáig vannak érte, és szeretik őket idegesíteni ezzel. ez mindig is így volt. Gyerekes dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!