Fiúk! Miért utáljátok Justin Biebert és a One Directiont?
Biber: Tehetségtelen és a hangja olyan mint a macskámnak.
One Direction: 9gag-en egy csomó olyan kép volt hogy egymás farkát fogdossák koncerteken szóval ők biztos hogy b*zik.
Ha jó zenét akarsz hallgass limp bizkitet.
Nekem semmi bajom velük...mindenki olyan amilyen.
De a zenéjüket ki nem állhatom...
Nézz csak rá Jb-re
A feje szinte kívánja, hogy behúzzak neki.
Ehhez meg még jön a lányhangja, ami felteszi az íre a pontot. Plusz sz.r zenét játszik.
A One direction-t meg nem ismerem szerintem jobb is.
Engem men zavar h valaki b.u.z.i.Ha valaki meleg azt nem befolyásolja a karrierjét.Mindenkinek a magánügye hogy melyik nemet szereti.Példa
Freddie Mercury
Isten nyugtassa ő is meleg volt de a Queen énekese.A bandának nagy sikere volt.Nem zavaratták magukat hogy az énekes és asszem a gitáros is melegek voltak.
Justin Biebernél és az 1Dnél més a helyzet.Nekik alapból nem annyira jó a hangjuk.A média által vannak itt ahol vannak.Ők a 9ről mentek a 10re.Nem mint Eminem.Eminem egy rapper aki Dirtoitban nőtt fel a négerek között.A 0ról indult.Nagyon szegény volt a családja(8 mérflöd).Most ő is a 10en van.
Én a homoszexualitást cáfolom de a média segitségével JB és 1D tin!pics@ bálványok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!