Fiúk! Miért utáljátok Justin Biebert és a One Directiont?
Figyelt kérdés
Miért tarjátok őket b*zinak mikor ti is nagyon jól tudjátok hogy nem azok, mindegyiknek van/volt barátnője. Ez kizárja azt hogy b*zik lennének. Szóval. Miért?2012. nov. 4. 12:15
11/11 anonim válasza:
én imádom a one directiont hatalmas directioner vagyok és l.e.sz.a.r.o.m hogy a többiek mit gondolnak tudom hogy nem b.u.z.i.k de néha előfordul olyan meg nyílvánulás amiről a begyepesedett közhelyekben hívők egyből azt gondolják hogy b.u.z.i.k Pl.: amikor a Kiss You klippjében zayn megpuszilja harry-t de ez nem jelneti azt hogy b.u.z.i.k csak azt hogy modernek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!