ÉRVEKKEL! Miért szeretitek Justin Biebert?
NEM KÖTEKEDÉS EZ A KÉRDÉS.
Azért tettem fel ezt a kérdést, mert az a tapasztalatom, hogy sok Bieber-rajongó kiírja időnként, hogy miért nem szeretjük, vagy miért utáljuk őt, és mikor elmondjuk, akkor ők nem válaszolnak, vagy max. lepontoznak minket.- Én mindig, minden helyen kulturált voltam!! Azt megértem, hogy a bunkó, unintelligens hozzászólókat lepontozza valaki. Azt már kevésbé, hogy a vélemény miatt teszi ezt, vagy, hogy én 6x visszakérdezek egy ilyen kérdéshez, hogy a kérdező mit gondol, mik az érvei Justin mellett, és nem méltóztat válaszolni. Tehát most kíváncsi vagyok, és kérlek Benneteket fogalmazzátok meg! Legyetek szívesek életkort is írni. Nem azért, mert rosszmájú vagyok, csak mert mindenki mondja, hogy tinilányok szeretik, kíváncsi vagyok, tényleg így van-e.
Kérem azokat, akik utálják, ők most ne írjanak ide, csak azok, akik megszólítva érzik magukat a kérdés alapján. (Minden válaszoló, ha úgy vesszük, a válaszával elismeri, hogy szereti, bármit is ír.) Én személy szerint nem bírom Justin Biebert, esetleg a végén kifejtem miért, de még nem, mert nem szeretném, ha arra reagálnátok, hanem a saját véleményetek érdekel, illetve annyiszor megtettem már. Köszönöm az értelmes válaszokat, és mielőtt valaki elküld a francba: én értékelném, ha valaki kérdezne, és megpróbálná megérteni az én álláspontomat, mielőtt végleg lehülyéz.
Köszi, és azt is, hogy normálisan válaszoltál, viszont, ha elolvastad, amit írtam, akkor láthatod, hogy nem erre voltam kíváncsi. ne haragudj, de a válaszod nem segített, én most a fanokhoz szóltam. Lepontozni nem foglak, a semleges (középső kék kéz jele) gombra nyomok. Köszi azért, hogy hozzászóltál.
Én azt szoktam amúgy mondani, hogy utálom, de persze ez nem azt jelenti, hogy tényleg utálom, mert alapvetően nem foglalkozom vele, csak akkor, amikor megkérdezik.
A férfiak körében egyértelmű: Mert egy kis taknyos, tehetség meg nuku. És ez még nem is irigység.(Mire irigykednénk?)
Saját idejében gondolom sok idősebb férfi szintén langyinak tartotta a Back Street Boyst de legalább ők minőségi zenét játszottak ami még máig fent maradt, és még most is koncerteznek. Kevin most lépett vissza a bandába. Na félre téve őket. Elhiszed hogy Bieber 10 év múlva sehol sem lesz?
Látom, hogy nem válaszoltam végül.
Na, én miért nem szeretem.
- én is 20 éves lány vagyok, és alapból picit komolytalan nekem, hogy olyan kisfiú, de ez alapján nem utálnám
- szerintem eléggé tucatzene. engem popzenével alapból nehéz meggyőzni, mert rockot hallgatok leginkább, de azért jó popzenével meg lehet (Pink vagy Mika képes volt rá). zavar, hogy a dalok elég egyhangúak
- ami a legeslegesleginkább zavar, az a nem létező dalszöveg. annyira igénytelen, sablonos, klisé szövege van szerintem, márpedig nekem ez elég fontos.
hát ezért. meg elég beképzeltnek is tűnik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!