ÉRVEKKEL! Miért szeretitek Justin Biebert?
NEM KÖTEKEDÉS EZ A KÉRDÉS.
Azért tettem fel ezt a kérdést, mert az a tapasztalatom, hogy sok Bieber-rajongó kiírja időnként, hogy miért nem szeretjük, vagy miért utáljuk őt, és mikor elmondjuk, akkor ők nem válaszolnak, vagy max. lepontoznak minket.- Én mindig, minden helyen kulturált voltam!! Azt megértem, hogy a bunkó, unintelligens hozzászólókat lepontozza valaki. Azt már kevésbé, hogy a vélemény miatt teszi ezt, vagy, hogy én 6x visszakérdezek egy ilyen kérdéshez, hogy a kérdező mit gondol, mik az érvei Justin mellett, és nem méltóztat válaszolni. Tehát most kíváncsi vagyok, és kérlek Benneteket fogalmazzátok meg! Legyetek szívesek életkort is írni. Nem azért, mert rosszmájú vagyok, csak mert mindenki mondja, hogy tinilányok szeretik, kíváncsi vagyok, tényleg így van-e.
Kérem azokat, akik utálják, ők most ne írjanak ide, csak azok, akik megszólítva érzik magukat a kérdés alapján. (Minden válaszoló, ha úgy vesszük, a válaszával elismeri, hogy szereti, bármit is ír.) Én személy szerint nem bírom Justin Biebert, esetleg a végén kifejtem miért, de még nem, mert nem szeretném, ha arra reagálnátok, hanem a saját véleményetek érdekel, illetve annyiszor megtettem már. Köszönöm az értelmes válaszokat, és mielőtt valaki elküld a francba: én értékelném, ha valaki kérdezne, és megpróbálná megérteni az én álláspontomat, mielőtt végleg lehülyéz.
Utolsó előtti, köszönöm.
Esküszöm, itt azt a 2 válaszolót kivéve, aki a kérdésre válaszolt, senki még az érettségin sem menne át. Ennyire rossz a szövegértésetek, vagy direkt élvezitek a provokációt. Én nem bírom ezt a Bieber-gyereket, mégsem érdekel, ahogy lehúzzátok. Törődjetek bele, hogy az én kérdésemhez nem lehet visszajárni röhögni.
A rajongóknak: Justin Bieber véleménye sem érdekelt. Most megtudtam, hogy Ő miért szereti SAJÁT MAGÁT. Ez sme feltétlen érdekel, és önálló gondolatokat kértem, nem idézeteket. Ráadásul az idézet nem is mindenhol van tökéletesen fordítva (nem ettől fogok lenni, hanem leszek, de ebbe nem kötnék bele, ha megfelelő válaszok érkeznének).
A többieknek köszönöm.
*sem
Bocs, a 3. persze kérdő mondat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!