Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Találkoztál már hírességgel?

Találkoztál már hírességgel?

Figyelt kérdés
Én a WestEndben láttam Patríciát a Celeb vagyok, ments ki innen!-ből, és Hien-nel egy suliba jártam, sőt SP-vel is. Christian Panthera pedig máguselőadást tartott a sulinkban. Bár inkább küldföldi hírességekre lennék kiváncsi, persze a magyarok is jöhetnek!
2009. okt. 6. 15:02
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
én tavaly az USA-ban találkoztam Christian Cage pankrátorral.autógrammot nem volt szerencsém tőle szerezni, annyian voltak körülötte és annyian fényképezték.messziről Randy Ortont is láttam már, de ő különösebben nem érdekelt, nem a kedvenc pankrátoraim között van.
2010. febr. 9. 15:47
 22/33 anonim válasza:

Tihanyi Tóth Csabával , Nagy Feróval , Szabó Eszterrel, Kontor Tamással,a Desperadoval és Palász Palival (xD)találkoztam...

És még nagy "álmom" az, hogy Brasch Bencével találkozzak (L)

14/L

2010. márc. 21. 18:57
 23/33 anonim ***** válasza:
Groovehouse,Győzi(dicsák),Chrystal(vagy hogy kell írni),Megasztárosok közül sokmindenkivel.Külföldivel..hmm asszem csak Bill Kaulitzal
2010. ápr. 6. 17:44
 24/33 anonim ***** válasza:
Igen, Gyozikevel, Kaczor Ferenczel, Dancs Annamarival, Akossal es meg masokkal.
2010. ápr. 24. 22:28
 25/33 anonim ***** válasza:

Győzikével én is folyton összefutok, mert sajnos én is S.tarjánban élek. :(

Sőt, testvéremék szerelték be nekik anno a riasztót, ami az éjjel "magától" bekapcsolódott...

2010. ápr. 25. 09:12
 26/33 anonim válasza:

Nem érdekel ki hiszi el és ki nem. Mert igaz!!

Novák Péter nekünk a szomszéd utcában lakik és volt már nálunk is. Újonnan vett házát akarta felújítani és apám lett vele megbízva, mert építési vállalkozó.

Am meg nem vagyok rá büszke, mert meleg XD

2010. máj. 13. 22:20
 27/33 anonim ***** válasza:
Én az Avril Lavingne-el Németországban, Berlinben egy szállodában voltam recepciós, pont koncertezett. Autogramot nem kértem, mert nem vagyok rajongója, de nem egy nagy durranás ám. Pici, nagyon vékony, rihegő-röhögő nagypofájú csaj. Ezenkívül sajnos a Hien-el és az SP-vel is, mert hát Sopron környéki vagyok én is.
2010. máj. 25. 18:56
 28/33 anonim ***** válasza:
A múltkor láttam Kautzky Armandot és a lányát Balatongyörökön.
2010. jún. 10. 18:36
 29/33 anonim válasza:
én találkoztam már farkasházi rékával,németh kristóffal,barbeeval,fluorral,sp-vel,afc tomival..:)
2010. okt. 12. 16:25
 30/33 anonim válasza:

Takács Nikolas *-* Fórumban :) <3

14/L

2011. febr. 21. 17:14
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!