Melyik sztárral találkoztál már személyesen?
Hát, egyszer láttam pesten Zolát :D ( vivás műsorvezető)
Azonkívűl : Dévényi Tibi bácsi :), Barátok köztből : Zsófi, Vili bácsi
Galambos Dorina, aztán a másik megasztáros, valamilyen Evelin :D ( Kandech? :D )
Más most nem jut eszembe :P Külföldi celebekhez még nem volt szerencsém :D
Kovács Ákos, Hauber Zsolt, Sebastian Vettel, Luca di Grassi és Timo Glock, Mester Tamás és Eszenyi Einkő.
Ezek közül Ákosnak és Timonak örültem a legjobban :)
Hát kinek mi számít sztárnak ?:D
Találkoztam ilyenekkel hogy ,Lola,a Crystal,BabyGabi,Anita,Soltész Rezső,a Republic,Gáspár Laci,Pintácsi Viki...stb.
DE nekem a legnagyobb élmény Adam Lambert volt novemberben,és a csapata. Ugyan beszélni nem tudtam vele személyesen,de mégis hihetetlen volt hogy ott ment el mellettem fél méterre stb... :D
Világsztárral sajnos még nem találkoztam.
Magyarokat meg felsorolni is nehéz,régi megasztárosokkal, showder klubosokkal, valóságshow celebekkel, színészekkel, igazi énekesekkel (nem a mai kirakaténekesekkel), tehát nem tudnám név szerint felsorolni.
Akiknek örültem, az Kiss Ádám, K.A.P., Kőhalmi, Hadházi, Ganxsta Zolee és amikor még tini voltam, Kefír.:)
múltkor valami showder klubossal a 4-es 6-oson, de nem tudom melyikkel, haverom ismerte felxD
Amúgy Ákossal, aki Dórát játssza/játszotta a jóban rosszbanban(de hülyén hangzikxD), meg aki Zoét. Meg azt hiszem, a Jánosi Dávidot is láttam. Múltkor meg a Debreczeni Zitát a sulinál, Szabó Ervin környékén a Bagi Ivánt. Ja, meg még tavaly Király Viktort. Őt is valahol a suli környékén. Akkor... Csányit is egyszer a Westendben, meg még nem tudom. Találkoztam már sokkal, ez kb. 1 év termése.
Diákként dolgoztam a tesco-ban éjszaka, és odajött hozzám Hajdú Péter, hogy megkérdezze, "merre vannak a tejek?".
De láttam már tesco-ban Gallusz Nikit, a GerillaGrilles srácok közül Szilárot, az érdi tesco-ban Erdélyi (Mónikashow) Mónikát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!