Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik olyan, hogy szerelmet érzel valaki iránt akivel személyesen még nem találkoztál?
hááát, én nem hiszem. hiszen csak a külsejét ismerjük, vagy ha énekes, akkor a hangját, színész, akkor esetleg a színészi teljesítményét. de amúgy akire azt hisszük, hogy szerelmesek vagyunk belé, sztem az egy általunk kitalált személy:) csak hozzáadtuk a külsejét. aztán ha megismernénk, tök más ember derülne ki...:) szal szerintem biztos, hogy nem létezik. rajongás esetleg.
16/L
Nem hiszek ebben.
Maximum fellángolást lehet érezni, de szerintem a szerelemhez fizika és kémia is kell ja és non verbális kommunikáció.
Interneten egyik sincs.
Mert egyrészt mindenki azt mond, amit akar. A saját magáról alkotott véleményét meséli el és talán neked egész más lesz a véleményed.
Vagy nem hallod a hangját, nem látod egyben.
Én már voltam ilyen randin, asszem elég volt :D
Igen. Alapvetően tényleg senki nem olyan a valóságban. Ez nem negatív,de így van. A net, a névtelenség szabadságot ad.
Én sok embert ismerek a netről, igaz szerelmet még nem találtam, de ugyanaz érvényes. Egy találkozó mindent megváltoztat, vagy pozitív vagy negatív irányban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!