Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Létezik olyan, hogy szerelmet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik olyan, hogy szerelmet érzel valaki iránt akivel személyesen még nem találkoztál?

Figyelt kérdés
2011. aug. 21. 18:26
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%

Hát egyszer randiztam egy sráccal. A képen állati jól nézett ki. Azt hazudta, hogy 195 cm magas,hát mondanom sem kell,alacsonyabb volt nálam, pedig én 180 sem vagyok. Nem tudom miből gondolta, hogy nem fog feltűnni nekem.

Előadta, hogy egy komoly úriember, ennek ellenére úgy röhögött, mint Mardel. Aki nem tudná:

http://www.youtube.com/watch?v=EHgxCm_nWJY

2011. aug. 21. 19:50
 12/22 kassandra87 válasza:
100%
Ha személyesen nem találkozol vele az távkapcsolat, ha messze laktok. Még működhet.HA nem találkozol vele fantomszerelemnek hívják. CSak egy ideálba szerettél bele. Nem ismered a hibáit.. mit csinál a valóságba, milyen mozdulatai vannak.
2011. aug. 21. 20:02
 13/22 A kérdező kommentje:
Lehet igazság abban amit mondasz! Ugyanakkor pozitívan is elsülhet a találkozó.
2011. aug. 21. 21:07
 14/22 anonim ***** válasza:

Én majdnem három hónapig beszélgettem napi 3-4 órákat egy lánnyal. Ez elég volt ahhoz, hogy bele szeressek. Ha valódi érzelmek vannak, akkor úgy se a külső számít.

Személyesen csak az után láttam először, hogy elmondtuk egymásnak, mit érzünk.

Egy egészen álomszerűen szép és hosszú kapcsolat lett belőle, ami valódi érzéseken alapult, nem úgy kezdődött, hogy "jól nézel ki, próbáljuk meg...".

Persze az is igaz, hogy a netes ismerkedés alatt csak annyit tudsz meg a másikról, amennyit ő akar, hogy tudj. Szóval könnyen lehet, hogy átvág, vagy túloz, esetleg elhallgat dolgokat.

2011. aug. 21. 23:01
 15/22 A kérdező kommentje:
Gratulálok Nektek!:)
2011. aug. 21. 23:04
 16/22 cicus9615 ***** válasza:
100%
szia , hidd el csalódni fogsz mert lehet h külsőleg olyan lesz de belsőleg már élőbe nem biztos h ugyanolyan lesz szemtől szembe is , én már kétszer csalódtam így ... jobbb ha nem éled bele magad túlságosan
2011. aug. 31. 02:40
 17/22 anonim válasza:
100%

Hát szerintem létezik... velem is kb. ez a helyzet... van egy internetes ismerősöm, akivel sokat beszélgetek... és úgy érzem tetszik nekem.:) Am hány éves vagy??

L/14

2011. aug. 31. 05:55
 18/22 anonim ***** válasza:
100%
Hány éves vagy?
2011. aug. 31. 08:37
 19/22 anonim ***** válasza:
100%
szerelem nem hiszem,max vonzódás
2011. aug. 31. 09:06
 20/22 anonim ***** válasza:
100%
létezik de az ilyen kapcsolatnak nem szokott jó vége lenni. tapasztalat
2011. aug. 31. 09:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!