Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik olyan, hogy szerelmet érzel valaki iránt akivel személyesen még nem találkoztál?
Hát egyszer randiztam egy sráccal. A képen állati jól nézett ki. Azt hazudta, hogy 195 cm magas,hát mondanom sem kell,alacsonyabb volt nálam, pedig én 180 sem vagyok. Nem tudom miből gondolta, hogy nem fog feltűnni nekem.
Előadta, hogy egy komoly úriember, ennek ellenére úgy röhögött, mint Mardel. Aki nem tudná:
Én majdnem három hónapig beszélgettem napi 3-4 órákat egy lánnyal. Ez elég volt ahhoz, hogy bele szeressek. Ha valódi érzelmek vannak, akkor úgy se a külső számít.
Személyesen csak az után láttam először, hogy elmondtuk egymásnak, mit érzünk.
Egy egészen álomszerűen szép és hosszú kapcsolat lett belőle, ami valódi érzéseken alapult, nem úgy kezdődött, hogy "jól nézel ki, próbáljuk meg...".
Persze az is igaz, hogy a netes ismerkedés alatt csak annyit tudsz meg a másikról, amennyit ő akar, hogy tudj. Szóval könnyen lehet, hogy átvág, vagy túloz, esetleg elhallgat dolgokat.
Hát szerintem létezik... velem is kb. ez a helyzet... van egy internetes ismerősöm, akivel sokat beszélgetek... és úgy érzem tetszik nekem.:) Am hány éves vagy??
L/14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!