"Találkoztál" ezen az oldalon olyan anyukával, akivel azóta is rendszeresen tartod a kapcsolatot? Személyesen vagy e-mailben.
Igen, van egy lány, akivel még terhesen kezdtünk el levelezni, és akkor találkoztunk először, amikor már megszülettek a lányaink. Mondhatom legjobb barátnők lettünk :)
Még egy lánnyal levelezünk rendszeresen, de vele nem találkozunk, mert messze lakunk.
Igen. Nagyon messze lakunk egymástól, de felvettük iwiw-en a kapcsolatot és váltunk néha egy-egy levelet.
A kapcsolatunk úgy kezdődött, hogy elküldtem neki valamit, amire nekem nem volt szükségem már.
Közben pár hétre rá szintén összetalálkozunk privát levélben egy másik kérdés kapcsán, amely a gyerekeinket érintette gyógytorna témában.
Ha felismersz "Gyakorikérdéses" Barátnőm, akkor sziaaaaaaaaa! :)
De jó ilyeneket olvasni!
Örülök a barátságotoknak!
Igen :)
Tobb anyukaval is, de szemelyesen sajnos sosem talakoztunk, mert kulfoldon elek :(
Talan ha egyszer hazamegyek osszefutunk valakivel :)
Igen!
Szintén csak emailen, iwiw-en! Egy anyuka ismerős van, aki szintén budapesti, csak a város másik végéből, úgyhogy vele se könnyű találkozni.
A másik kedves ismerősöm pedig (szerintem) a tegnap esti külföldi anyuka! :) Akivel tényleg jó lenne találkozni, ha hazajönnek! :)
De van az ország másik szegletéből is ismerős.
Sőt, itt akadtam rá, egy volt középiskolai osztálytársamra is a szülővárosomból!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!