Van olyan színész vagy énekes, akivel nem találkoztál személyesen soha, de ahogy nézed szinte érzed az illatát? (ne egy filmbeli részeg csövire gondoljatok X"D)
Figyelt kérdés
2010. júl. 6. 15:11
2/6 anonim válasza:
Én Lolával vagyok így, aki a példaképem a hangja és a szépsége miatt. :)
Te kivel vagy így?
3/6 A kérdező kommentje:
Én egy modell sráccal, a neve Ash Stymest (: ha gondolod guglizd be... Bikicsunáj X"D ezt nem vártam
2010. júl. 6. 15:21
4/6 anonim válasza:
nekem elég sokszor van ilyen.. ránézek valakire egy teljesen üres helyen mongyuk egy buszon együl vagyok és az ablakon meglátok valakit egből megcsap valami pasiszagxd de komolyan
5/6 anonim válasza:
igen! Az ultimate survivalbós Bear Grylls!!! :D:D Főleg, mikor 3 napja az őserdőben van és állatkakit eszik... jó lehet a szaga XD
6/6 A kérdező kommentje:
X"""D
2010. aug. 18. 08:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!