Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tofeffe kérdése:
Szerintetek az nem gáz, ha nálam sokkal-sokkal idősebb színész és énekes nem magyar pasik tetszenek 13 éves létemre?
Figyelt kérdés
2011. jún. 14. 17:37
1/16 Joy Turner válasza:
Nem gáz, ha bejönnek. De remélem tudod, hogy egyikkel se lesz soha semmi, max álmaidban. :) Keress magadnak egy elérhető srácot!
2/16 anonim válasza:
lehet valami apakomplexus, talán érdemes utánanézni a dolgonak, de legtöbbször ártalmatlan rajongás az egész, a te korodbeliek elég éretlenek még :-)
3/16 anonim válasza:
jahj, de drága!
teljesen normális...
egyrészt a korodbeli srácok még nagyon kisfiúsak, másrészt most vagy abban a korban, mikor ez általános... Csányi Sándor mmm, ő 20 éves létemre nekem is tetszik :D
én mondjuk olyan 9 voltam (korán érő típus), amikror Szándokán tetszett, sőt ez nagyon gáz, de a megnyugtatásodra elmondom: Lagzi lajcsira buktam, meg kozsóra :P
4/16 anonim válasza:
Nekem is egy csomóan tetszettek pl;SP, Enrique Iglesias, Bruno Mars, Robert Pattinosn, stb.
5/16 anonim válasza:
drágám. ezt úgy hívják, hogy rajongás, nem szerelem:)
6/16 anonim válasza:
Én Batmanbe voltam szerelmes, igaz akkor még kicsike voltam. :D Általánosban nekem Torres Dani tetszett. :D:D:D Nem gáz, ez ennyi idősen normális. :)
Na olyat se hallottam még, hogy valakinek Lagzi Lajcsi jött be. :D:D
7/16 anonim válasza:
Dehogy gáz! Nekem Anthony Hopkins is bejött, de csak a Hannibal-ba, pedig ott is van már 50 valamennyi. És ez csak egy a sok közül. Sőt, nekem mesefigurák is tetszettek. Nem is egy hahaha :D
8/16 anonim válasza:
Abszolút nem gáz! Nekem Johnny Depp jött be, Herkules, Superman, Alexander Skarsgard.... ilyenek :D abszolőt nem gáz, ha tetszenek :) nyugi
9/16 anonim válasza:
Hát attól függ, hogy érted azt hogy sokkal idősebb. Ha a 30-40-es korosztályra gondolsz az még oké, az meg hogy nem magyar egyáltalán nem gond.
10/16 anonim válasza:
Emlékszem én nagyon kicsinek Legolasba voltam belezúgva. Meg aztán Rafael Nadalba, de az pár évvel később volt. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!