Melyik hírességgel találkoztál élőben?
Megváltozott a véleményed róla? Hogyan viselkedett veled szemben?
(Itt most nem olyanra gondolok, hogy láttad őt sétálni valahol, vagy láttad egy színdarabban játszani)
Peller Mariannt láttam a Fogd a pénzt és fuss! forgatása alatt.
Azt hittem róla, hog egy értelmes nő, de kiderült, hogy egy idétlen liba.
Magyarok közül: Steiner Kristóf, élőben is szórakoztató a srác:) Vagy mikor ott voltam a Valami Amerika 2 forgatásán párszor, bár nem ismerem a színészeket, nem tudom mennyire hírességek, de normálisnak tűntek, a filmet sosem láttam ugyan.
Külföldiek: Ville Valo, hát nagyon nagy arc ő is, mióta beszélhettem vele még jobban megkedveltem. Marilyn Mansonnal nem sikerült csak 3 mondatot váltanom, az is olyan "leszarom mit akarsz csak húzz már el innen mert mennék már haza" típusú volt.
Más nem nagyon volt aki híres, ilyen "internethírességekkel" találkoztam még akiket a kutya se ismer nálunk max az emos kiscsajok.
külföldiek: a Real Madrid focicsapata, Shakira, Natalia Oreiro
magyarok: nagyon sokkal.. főleg tv2 szereplői (pl Megasztár döntősök), de mások is
én elég sok mindenkivel:
együttes : Fiesta( 2autogram + 1 kép),
No thanx(csak autogramm,
Anti Fitness Club(csak autogram,de az 2szer)
színész: Dósa Mátyás(autogram+kép),
Csifó Dorina(autogram+kép),
Kardos Eszter(autogram+kép)(mind3 b.k.)
Bereczki Zoltán(autogram+kép),
Szinetár Dóra(autogram+kép),
Mészáros Árpád Zsolt(autogram+kép),
Dolhai Attila(autogram+kép),
Csuha Lajos(autogram),
Csengeri Otília(autogram),
Szabó P. Szilveszter(autogram),
Siménfalvy Ágota(autogram)(ezek Operettesek)
énekes: Márk(autogram)
,Lola(autogram+kép),
Rúzs Magdi(autogram)
Bödőcs Tibor, Kiss Ádám, Felméri Péter, Beliczai Balázs, Alvin és a mókusok, United, Puskás Peti, Rúzsa Magdi, Bocskor Bíborka, Gundel Takács Gábor, Kiss Ramóna, Gyetván Csaba, Előd Álmos, Gazdag Tibor, V-Tech.
Eddig még csak a exV-teches Kefírben csalódtam:) az abszolút kedvenc meg (még a találkozások után is) a United:) nameg Bödőcs:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!