Találkoztál már hírességgel?
Figyelt kérdés
Én a WestEndben láttam Patríciát a Celeb vagyok, ments ki innen!-ből, és Hien-nel egy suliba jártam, sőt SP-vel is. Christian Panthera pedig máguselőadást tartott a sulinkban. Bár inkább küldföldi hírességekre lennék kiváncsi, persze a magyarok is jöhetnek!2009. okt. 6. 15:02
1/33 anonim válasza:
A Barátok közt-ből láttam a Kingát az Árkádban.Puskás Petivel is találkoztam egy bulin.Kaptam tőle autogramot is.(:
Akkor a Kristófot láttam az Örs vezért téren.Plusz még a V.V.-ból a Leót is láttam a Váci úton levő New yorker-ben.Az nem volt annyira fenomenális élmény:D
2/33 anonim válasza:
Én még régebben találkoztam Berényi Miklóssal a BK-ből.
3/33 anonim válasza:
én egyszer láttam a kiszel tündét és a donetellát a plázában:)
4/33 anonim válasza:
Én is láttam Kiszel Tündét a Szalmonellával Siófokon a hajókikötőben =DDD.
5/33 anonim válasza:
Igen:Márkkal,Puskás Petivel,Alexandrával,SP-vel, Barbee-val,Kisóval a VIVA-tól, az összes Megasztárossal,mert ott voltam a forgatáson.
6/33 anonim válasza:
Grosics Gyula, Buzánszky Jenő, Nyilasi Tibor(vele kezet is fogtam), Törőcsik András, Knézy Jenő most így kapásból ennyi jutott eszembe, de találkoztam másokkal is.
7/33 anonim válasza:
Nagy Feró, FankaDeli, és egyszer majdnem elgázolt Stohl András egy lejtős kanyarban. :) (bicóval voltam, és teljesen átjött az én sávomba)
8/33 anonim válasza:
(Rokonok közt is akad.)
De párat felsorolok:
-Stadler József
-Tasnádi
-Benke Lacibácsi
-Zalatnai
-Nagy Éva
-Alföldi Róbert
-Dr Ceybert Póbert
valamint Szilárd a hal a tortánból...
9/33 anonim válasza:
Dr.Ceybert Róbert (-től elnézést kérek az elírásért...)
10/33 anonim válasza:
Shakira, Inna, a Real Madrid 2006/07es csapata, Natalia Oreiro
a magyarokat túl hosszú lenne felsorolni... a legtöbb hazai celebbel már volt 'szerencsém' találkozni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!