Tetszett már híres ember (színész, énekes, stb. )? Ha igen, ki volt az? Hány éves volt? Találkoztál vele? Hogy tudtad "elfelejteni"?
Figyelt kérdés
2011. jan. 22. 20:26
1/37 anonim válasza:
Daniel Radcliffe (Harry Potter) tetszett, aztán pár év múlva kiment a fejemből, mert beleszerettem valakibe :D (Szintén plátói volt a dolog, de legalább nem híresség volt :D)
2/37 emlya válasza:
Igen, Cristiano Ronaldo, akkor 21 éves volt akkor.Nem találkoztam vele, bár mindent megtettem volna érte, de sajno nem jött össze. Évek múlva múlt el ez a nagy rajongás, bár igazából most telt be a pohár, amikor láttam a Cosmoban, hogy festi a lábkörmét. Fúúúúúújjj.
És nekem ő tetszett. Fúúújjj!!!!
3/37 anonim válasza:
tini koromban rengeteg ilyen volt
felnőttem és elfelejtettem őket...
4/37 anonim válasza:
Én egy ismert magyar zenekar dobosába voltam szerelmes. Együtt voltunk 2 hónapot, szép volt jó volt, elég is volt.
5/37 emlya válasza:
Első válaszolónak: ő is tetszett nekem egy ideig. =D
6/37 anonim válasza:
14 voltam és Alexander Rybak <3
Soha nem találkoztam vele, aztán valahogy kinőttem belőle.
16/L
7/37 anonim válasza:
Persze! Kinek nem? Nevét nem írom le, de magyar, zenész, már egyikünk se fiatal, én 17 voltam, Ő 32, kértem Tőle autogramot, de sajnos nem sikerült mély benyomást tennem rá. Ha ez vigasztal, 20 év után is Ő az isten, pedig már egészen másképp néz ki. Nem felejtettem el, nem is fogom soha, de ha egy igazi, hús-vér valaki akar Téged, Te se fogsz a híres ember után ácsingózni! Ma már csak egy kávé mellett szeretnék beszélgetni vele. De ezt még akkor is szeretném majd, ha már 90 éves leszek! :)
8/37 anonim válasza:
a mai napig oda vagy Colin Firth-ért, ahogy a Büszkeség és balítéletben játszotta Darcyt :D
most már jóval idősebb... de abban a szerepben, hát az egy életre szóló szerelem xD
(természetesen nem találkoztunk.)
9/37 anonim válasza:
Nevet nem írok, de volt kettő is. És voltak felejthetetlen együtt töltött napok... Az emlék nem fakul, de ma már, ha találkozunk, csak barátságot érzek.
10/37 anonim válasza:
Hát, 12 éves koromban Brad Pitt volt a "szerelmem" :) És nem találkoztam vele :D Utána Johnny Depp tetszett nagyon (na jó, ő most is tetszik), illetve Shane West még mindig a legjobb pasi a világon :) De szerintem ezeken nincs mit elfelejteni, hiszen egyértelműen arról van szó, hogy a külsejük tetszik az embernek és ennek semmi köze a valódi élethez. Lehet, hogy ha a valóságban találkoznék mondjuk Shane West-tel, és megismerném, talán egyáltalán nem is lenne szimpatikus. Hiszen amúgy is volt már olyan velem sokszor, hogy külsőre tetszett valaki, aztán amikor megismertem jobban, akkor rájöttem, hogy elviselhetetlen ember. És a fordítottja is megesett már, hogy valaki elsőre nem tetszett, aztán megismertem, és totál odáig voltam érte :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!