Milyen lehet egy színész, híres ember párjának lenni? Az én barátom álma, hogy színész lesz és félek?
nagyon jól megvagyunk és szeretjük egymást, de annyi olyan sztorit hallok, h ha valaki befut, akkor "megbolondul". vajon nagyon nehéz lehet feldolgozni? Tudom, elég lenne akkor idegeskednem, ha már híres, de félek a jövőtől. Egyébként külföldön élünk é tehetséges.
21l-21F
Aki sztárságra válik az alapból extrovertált, befutáskor még inkább azzá válik.
Tehát vedd sorba a mostani extrovertált tulajdonságait és azzal számolj h meghatványozódnak.
Valóban meg kéne várnod, amíg tolonganak a lányok a kapuban:)
Ha hajlamos vagy az idegeskedésre, pánikolásra, féltékenykedésre, akkor nagy valószínűséggel ezekkel a tulajdonságaiddal éred el a kapcsolatotok elromlását, nem pedig a kérdésedben említettel.
"Aki sztárságra válik az alapból extrovertált"
Bárcsak. Én is szoktam színészkedni terápiás csoporttal, pont azért, hogy leküzdjem a szorongást, pánikot. Ez bátor kijelentés volt.
Ne lovagolj ezen, nem a hírességről beszéltem hanem arról amikor vki AKARJA a sztárságot.
Híresnek akaratlanul is lehet lenni mondjuk egy érdekes teljesítmény alapján.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!