Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Milyen lehet egy színész,...

Milyen lehet egy színész, híres ember párjának lenni? Az én barátom álma, hogy színész lesz és félek?

Figyelt kérdés

nagyon jól megvagyunk és szeretjük egymást, de annyi olyan sztorit hallok, h ha valaki befut, akkor "megbolondul". vajon nagyon nehéz lehet feldolgozni? Tudom, elég lenne akkor idegeskednem, ha már híres, de félek a jövőtől. Egyébként külföldön élünk é tehetséges.

21l-21F

2011. jún. 28. 12:12
 1/10 anonim ***** válasza:

Aki sztárságra válik az alapból extrovertált, befutáskor még inkább azzá válik.

Tehát vedd sorba a mostani extrovertált tulajdonságait és azzal számolj h meghatványozódnak.

2011. jún. 28. 12:22
 2/10 anonim válasza:

Valóban meg kéne várnod, amíg tolonganak a lányok a kapuban:)

Ha hajlamos vagy az idegeskedésre, pánikolásra, féltékenykedésre, akkor nagy valószínűséggel ezekkel a tulajdonságaiddal éred el a kapcsolatotok elromlását, nem pedig a kérdésedben említettel.

2011. jún. 28. 12:22
 3/10 anonim ***** válasza:
45%

"Aki sztárságra válik az alapból extrovertált"

Bárcsak. Én is szoktam színészkedni terápiás csoporttal, pont azért, hogy leküzdjem a szorongást, pánikot. Ez bátor kijelentés volt.

2011. jún. 28. 13:58
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Te nem sztárságért csinálod hanem neked ez a terápia. Ez egész más.
2011. jún. 28. 14:10
 5/10 anonim ***** válasza:
0%
pff.. szánalmas kérdés..
2011. jún. 28. 14:54
 6/10 anonim ***** válasza:
De akkor is, ismersz MINDEN híres embert a világon, és tudod, hogy ők extrovertáltak?
2011. jún. 28. 15:57
 7/10 anonim ***** válasza:

Ne lovagolj ezen, nem a hírességről beszéltem hanem arról amikor vki AKARJA a sztárságot.

Híresnek akaratlanul is lehet lenni mondjuk egy érdekes teljesítmény alapján.

2011. jún. 29. 13:04
 8/10 anonim ***** válasza:
ha igazán jó a kapcsolatotok akkor azt semmi és senki nem szakíthatja szét.még a sztárság sem.hiszen csak azokat tudják szétszakítani,akik hagyják!! ;)
2011. jún. 29. 20:01
 9/10 anonim ***** válasza:
Nos,befutott?
2019. jan. 9. 21:48
 10/10 A kérdező kommentje:
Hahaha dehogy futott együtt sem vagyunk már ezer éve. Semmire se vitte.. Jót röhögtem a húsz éves naiv önmagamon :D
2019. jan. 10. 18:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!